Stolte prisvinnere i Bergan Bygg: (f.v.) Stian Myking, Jan David Antonsen, Daniel Tennebekk og Åge Myking. (Foto: South Coast)

Stort prisdryss hos Systemhus

Bergan Bygg AS fra Osterøy ved Bergen er kåret til årets forhandler i Systemhus.

Firmaet fikk prisen på kjedens kongress i Stavanger lørdag kveld. Juryen legger vekt på at

at bedriften har en høy og variert byggeaktivitet og et sterkt omdømme lokalt. De er ildsjeler som stadig gir gode innspill for å forbedre kjeden og deler gjerne kunnskap med andre.

I løpet av festmiddagen ble det delt ut flere priser.

 

Per Jæger takker for hedersprisen han har fått overrakt av kjededirektør Trond Lie. (Alle foto: South Coast)

Hedret Jæger etter 35 år

Per Jæger i Boligprodusentenes Forening ble tildelt Systemhus ´ hederspris til stor applaus. Kjededirektør Trond Lie beskrev ved overrekkelsen Per Jæger som «bransjens vaktbikkje, ilder og ildsjel». I over 30 år har han stått på barrikadene for å få balanserte og gode politiske beslutninger. Hele tida har han vært opptatt av digitalisering og effektivisering.

Trond Fjellhaug takker for prisen sammen med (f.v.) Line Nordholm Karlstad, Elisabeth Jelstad og Aud Østli.

To med de mest fornøyde kundene

Byggmester Magne Fjellhaug på Gjøvik fikk prisen for mest fornøyde eneboligkunder. Bedriften har lang tradisjon med å bygge gode boliger for tilfredse kunder. De scorer høyt på absolutt alle måleparametre, noe som er en klar indikasjon på kvalitet hele veien fra første kundehenvendelse, til overlevering av ferdig bolig, framgår det av begrunnelsen.

Geir Svendsen Entreprenør, Alta, fikk prisen for mest fornøyde prosjektkunder.

Ivar Langeng og Magnus Jensås i Bergstaden Bygg AS med prisen årets nykommer som ble overrakt av Hørdur Hardarson.

Nykommer med stolte håndverkstradisjoner

Bergstaden Bygg AS, Røros, ble kåret til årets nykommer. Bedriften har solid kompetanse med stolte håndverkstradisjoner og spesialkompetanse på gamle byggeskikker. Den er synlig lokalt, tro mot kjeden og med blikket vendt framover, skriver juryen.

For øvrig ble Stian Mikal Nilsen i Straume Mesterbygg AS, Straume, kåret til årets selger, og TVS Bygg AS, Trondheim, kåret til årets markedsfører. Bygg 1 Produkter ble stemt fram av forhandlerne som årets leverandør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.