F.v: Nils Sund og Nicolai Malling fra Mestergruppen. (Foto: Skjalg Bøhmer Vold)

Mestergruppen satser i ROT-markedet med Steddy

Under merkenavnet Steddy skal Mestergruppen samle små og store byggefirmaer i et nytt konsept. Satsingen på ROT-markedet starter i Trondheim før den lanseres i hele landet neste år.

Trondheim er valgt som pilotmarked, og målet er nasjonal utrulling av Steddy til neste år, skriver Mestergruppen i en pressemelding.

Vil vokse i ROT-markedet

– Nordmenn bruker over 90 milliarder kroner hvert år på oppussing og oppgradering av boliger. Dessverre er det mange som opplever møtet med byggebransjen som krevende. Det skal være enkelt og trygt å pusse opp, og det skal være attraktivt å jobbe som håndverker, sier Nicolai Malling, daglig leder i Steddy og direktør for ROT i Mestergruppen.

Steddy er Mestergruppens nye merkenavn. (Foto: Mestergruppen, skjermdump Steddy.no)

– Vi er en stor aktør som vil være med å endre byggebransjen. Nå lanserer vi en moderne håndverkstjeneste som skal være spydspissen i den endringen. Vi skal rådgi kundene våre om bærekraftige produkter og løsninger, og standardisere prosjektgjennomføringen. Egne digitale tjenester skal effektivisere hele byggeprosessen. Målet er å gjøre oppussing enkelt, trygt og bærekraftig for håndverkerne og de som skal pusse opp, sier Nils Sund, leder for Handel Norge i Mestergruppen. 

Pilot i Trondheimsområdet 

Trondheim er valgt som pilotmarked, og målet er nasjonal utrulling av Steddy til neste år.  

Vi gjør nå en pilot lansering i Trondheim med noen solide håndverksbedrifter på laget, og vi vil bruke 2022 for å tilpasse alle systemene før nasjonal utrulling i 2023. Vi utvikler vårt eget kvalitetssystem som skal gi økt effektivitet på byggeplass og gi kundene større trygghet. Målet er å levere den beste kundereisen i markedet, sier Malling 

Mestergruppen påpeker at de har 18 milliarder i omsetning og over 700 varehus og utsalgssteder i Norge og Sverige.

Gjennom byggevarehusene og faghandelskonseptene våre har vi et stort nettverk av håndverksbedrifter, og med dette initiativet ønsker vi å bygge noe som skal forenkle hverdagen deres, bidra til å øke marginene og på sikt løfte tilliten til håndverksbransjen. Vi er helt i startgropa, men vi har en lang tidshorisont, sier Nicolai Malling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.