Milwaukees to nye dykkertpistoler bruker ikke gasspatroner og trenger derfor mindre vedlikehold. (Foto: Milwaukee Tools)

Kompakte dykkertpistoler på batteri

Milwaukees to nye dykkertpistoler spikrer raskt og nøyaktig i krevende materialer.

– I år er vi stolte over å lansere andre generasjon av våre 15 G og 16 G batteridrevne dykkertpistoler. De spikrer i svært krevende materialer med en avfyringshastighet som sørger for at brukerne er produktive gjennom hele dagen! sier Milwaukee i Norge.

Kompakte og nøyaktige

Dykkertpistolene har en kompakt størrelse, slik at brukerne får en tydelig siktlinje for nøyaktig plassering av spikeren. Kombinert med det faktum at verktøyet avfyrer opptil 3 spikre i sekundet, vil brukerne oppleve svært lite driftsstans og maksimal produktivitet, lover produsenten.

Børsteløse motorer skal gjøre Milwaukees dykkertpistoler mer holdbare og pålitelige. (Foto: Milwaukee Tools)

Begge dykkertpistoler har rask oppstart og fyrer uten forsinkelse, slik at brukerne er produktive.

Luftfjæringsmekanismen med nitrogen i disse pistolene er utnyttet for å levere denne ytelsen, og gir en pneumatisk-lignende opplevelse. Målet med de to nye dykkertpistolene er at bruker får rene og konsekvente spikerhull som gir så lite skade som mulig på materialet. I tillegg er verktøyet utstyrt med støtfangere og overstøp som beskytter alle overflater de plasseres på.

De nye M18 FUEL dykkertpistolene er kompatible med hele M18-serien, som nå består av over 215 verktøy på samme batteriplattform, skriver Milwaukee Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.