Spikerpistol på battteri fra Bostitch. (Foto: Motek)

Tre nye batterimaskiner for spikring

– Alt du trenger for å spikre får nå plass i en liten koffert. Behovet for tunge kompressorer og lange slanger er historie, sier leverandøren Motek.

Dette er rett og slett en batteridrevet grunnpakke for byggmestere, mener Motek.

Bruker standard spiker og dykkert

Den første er en god allrounder stavspikerpistol som tar 33-graders papirbåndet spiker opp til 90mm.

De to andre er dykkertpistoler som tar henholdsvis 0-graders, 1,2mm dykkert til lister og 1,6mm dykkert til innvendig panel og tykkere listverk. Alle spikertypene er standard i Motek sitt sortiment og er de samme som du har brukt til maskinene på trykkluft eller gass.

Her kan du se en kort demonstrasjon:

Med en imponerende kapasitet lader du batteriene på under en time og kan skyte opptil 800 stk. 90mm spiker, eller drøyt 1600 stk. dykkert på en lading.

Effektive verktøy

Fordelene med spikerpistoler på batteri er åpenbare. Du kommer raskt i gang, du slipper å flytte rundt på en stor kompressor og du slipper å ha maskinen koblet til en slange som begrenser bevegeligheten din. Dette merker man spesielt godt når man klatrer i stillaser, beveger seg mellom etasjer eller skal inn og utføre mindre servicejobber.

En annen åpenbar fordel er at man unngår unødvendig støy fra kompressoren. For å unngå unødvendige uhell anbefaler Motek alltid at man kobler fra batteriet før man setter maskinen i beltet og begynner å klatre.

Med på kjøpet får man også en 2 års garanti som gjelder for material- eller produksjonsfeil, samt gratis reparasjon av slitasjedeler som er skadet som følge av naturlig slitasje etter vanlig bruk av maskinen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *