XL-Bygg Harstad åpner denne uka i Rødbergveien. (Foto: XL-Bygg)

XL-BYGG åpner stort i Harstad

– Nord-Norges tøffeste byggevarehus, sier Kronsteingruppen om det nye anlegget som skal inspirere, rådgi og forsyne kunder i Harstad og omegn.

Det var en stolt daglig leder Ronny Fyhn Hansen som kunne erklære det nye byggevarehuset for åpnet.

Nytt butikkonsept

– Det har vært en lang reise frem til denne dagen med planlegging og bygging av ny butikk parallelt med drift i eksisterende anlegg, men når vi ser det ferdige resultatet kan vi med stor tilfredshet konstatere at det var verdt innsatsen, sier Fyhn Hansen.

Daglig leder Ronny Fyhn Hansen åpner endelig byggevarehuset. (Foto: XL-Bygg)

Det nye varehuset tar i bruk XL-BYGG sitt nye butikkonsept som ble lansert våren 2021. I det nye butikkonseptet er rådgiving og informative utstillinger med vareprøver vektlagt enda tyngre enn tidligere.

– Et byggeprosjekt består av mange valg rundt løsninger og materialer – nå tilbyr vi en arena til kundene der man sammen med våre dyktige fagfolk kan finne den optimale løsningen for det enkelte prosjekt, sier butikksjef Marit Husøy. (Foto: XL-Bygg)

Det nye anlegget har stor lagerkapasitet og alt av trelast og tyngre byggevarer blir lagret under tak. En bred gjennomkjøring sikrer at alle kunder kan kjøre inn i trelasthallen og laste opp hengeren i tørre omgivelser.  Her finnes også eget kassepunkt slik at handelen kan fullføres raskt og effektivt.

Målrettet satsing

Det nye anlegget på Gangsås huser i tillegg til byggevarehuset også kontorlokaler for Mesterhus Harstadbygg Bolig og Harstadbygg Entreprenør som i likhet med XL-BYGG Harstad er eid av Kronsteingruppen. Konsernet har nå totalt fire byggevarehus i XL-BYGG profil samt fem entreprenørselskaper i sin portefølje.

– Vi har et klart mål om å være en toneangivende aktør i Vesterålen og Sør-Troms. Investeringen i Harstad er en stor satsing for oss men vi har veldig tro på at dette er et stort skritt i riktig retning for å realisere dette målet, sier administrerende direktør Torgeir Arntsen.

Åpningsfesten på XL-BYGG Harstad vi vare hele uka med gode produkttilbud og ekstra rådgiving til kundene fra XL-BYGG sine byggevareleverandører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.