Markedsdirektør Proff, Markus Sletten Berget med en av premiene som kan vinnes på Bygg Reis Deg 2021. (Foto: Bygger’n)

Comeback for Bygger’n etter 16 år

I år er endelig Bygger’n tilbake på Bygg Reis Deg for første gang siden 2005. Og denne gangen med ei hel Bygger’n-gate, der de besøkende kan møte fagfolk fra både Bygger’n Proff, Smith Stål, LSE Byggesystemer og Hiba Hus.

Standen ligger i hall D, på plass nummer D03-18, D03-19 og D03-20.

Aktiviteter og fagprat

– Vi håper på godt besøk i Bygger’n-gata under messa, og ser veldig frem til å møte bransjen, kunder og ikke minst leverandører ansikt til ansikt igjen. Det blir fint å ha den gode samtalen og vise frem våre oppgraderte konsept på en annen flate en Teams. Spesielt gleder vi oss til å vise frem Bygger’n 2.0, som vi har brukt 2020 og 2021 på å finpusse, sier markedsdirektør Proff, Markus Sletten Berget.

– For de som kommer innom på stand, vil det bli mulighet for en fagprat med alle avdelinger, og det blir også anledning til å ha det litt gøy med forskjellige aktiviteter og spill, sier markedssjef Sletten Berget. (Foto: Bygger’n)

Han forteller at årets stand vil fokusere på salg av komplette løsninger, bærekraft og forutsigbarhet.

– Som bransje må vi inkludere en større del av verdikjeden tidligere i prosjektene enn det vi gjør i dag, og med våre tilbud til proffkunder kan vi få til dette. De som besøker vår stand vil også ha mulighet til å vinne en henger med innhold, så Bygger’n-gata er absolutt verdt et besøk, sier markedsdirektøren.

Komplett leverandør

Hos Bygger’n får man både byggevarer, stål, armering og ferdighus på ett sted, derfor er alle avdelinger samlet på samme stand.

Under messa kan man få innblikk i Smith Ståls nye nettportal armering.no, hvor man enkelt kan bestille ferdig kappet og bøyd armering og armeringstilbehør. For å gjøre det enkelt for kunden, produseres det direkte fra for eksempel DAK, som innebærer automatisk overføring til Smith Ståls ordresystem.

LSE Byggesystemer viser hvordan precut, ferdigelementer og konstruksjonspakker skaper en enklere, raskere og mer presis byggeprosess, med mindre svinn. Produktene er godkjente av SINTEF, og produseres i kontrollerte former i norske fabrikker med kjente norske leverandører i alle ledd. Produktene holder høy kvalitet og presisjon, og kan bestilles via alle Bygger’ns varehus.

Egen huskjede

Som nasjonal huskjede er HIBA Hus en del av næringslivet i lokalsamfunn over hele landet. Fokuset er å bidra som en drivkraft i det grønne skiftet, som samfunnet må gjennom, med mål om vekst og utvikling innenfor naturens tålegrenser.

Avdelingsleder og utviklingssjef i Hiba hus, Kathrine Quam-Ledzbor. (Foto: Bygger’n)

– HIBA og våre byggesystemer bruker nytenkende og kreative løsninger som kan bidra til at vi kan redusere det økende klimagass-avtrykket. Ny teknologi, innovasjon, bærekraftige byggemåter og byggematerialer gir energieffektive og klimavennlige løsninger. I tillegg vil HIBA-konseptet også kunne gi økonomiske fordeler, sier avdelingsleder og utviklingssjef i Hiba hus, Kathrine Quam-Ledzbor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.