Juridisk avdeling, fra venstre advokatfullmektig Håvard Alterskjær, advokat Camilla Stenumgård og advokat Eirik Gåskjønli. (Foto: Byggmesterforbundet)

Håvard skal også hjelpe byggmesterne med jussen

Byggmesterforbundet styrker sin juridiske avdeling innen entrepriserett og arbeidslivsspørsmål med advokatfullmektig Håvard Alterskjær.

Byggmesterforbundet har i mange år stilt advokattjenester tilgjengelig for sine medlemmer.

Øker kapasiteten på viktige områder

I tillegg til å støtte forbundets medlemmer og lokalforeninger er forbundets egen juridiske avdeling til stor støtte når forbundet arbeider for tømrer- og byggmesterstanden i de mange skjæringspunktene mellom byggfag, politikk og jus.

Byggmesterforbundet har siden 1. januar 2021 stått på egne ben som selvstendig landsforening i NHO. Dette har skapt et behov for å øke kapasiteten blant annet innen arbeidsrett. Større fokus på seriøsitetsspørsmål og bekjempelse av A-kriminalitet, ny lovgivning, større entrepriser og økt behov for fleksibilitet i bedriftene er bakgrunnen når forbundet nå styrker seg.

Byggmesterforbundet har derfor gleden av å melde at Håvard Alterskjær (29) er fast ansatt som advokatfullmektig i Byggmesterforbundet fra og med 1. september. Han vil supplere forbundets faste advokater Camilla Stenumgård og Eirik Gåskjønli.

Håvard Alterskjær har hatt en god start ved å arbeide i et vikariat hos Byggmesterforbundet det siste året. (Foto: Byggmesterforbundet )

Trenden med at medlemsbedriftene i Byggmesterforbundet vokser og stadig påtar seg mer kompliserte byggeoppdrag, gjør også at de påløper større kontraktsmessig risiko. Konsolideringen i bransjen har medført stadig større og mer profesjonelle kunder. Sammen med medlemsbedriftene vil forbundet også bidra i profesjonaliseringen innen kontrakts- og entrepriserett, skriver Byggmesterforbundet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *