Ny 18V dykksag fra Bosch

Bosch sier det er en god nyhet for tømrere og snekkere når de nå lanserer sin første dykksag i 18V.

Saga med betegnelsen GKT 18V-52 GC Professional, skjærer materialer på opp til 52 millimeter, og gir nøyaktig kutting ved bruk av styreskinne. Den skal være spesielt egnet til snekkerarbeid, for eksempel for møbelsnekring, kjøkkenkonstruksjon og beskjæring og installasjon av parkettgulv, ifølge en pressemelding.

Verktøyet sies å skape lite støv, og støvsugeradapteret kan snus 360 grader rundt for at ikke posen som følger med kommer i veien. Skjæredybden er opptil 52 millimeter uten skinne og 46 millimeter med skinne. Dermed kan dykksaga brukes til mange forskjellige trematerialer.

 

Varsler flere kraftigere batterimaskiner

I løpet av året introduserer Bosch en rekke nye verktøy i Biturbo-serien. De er alle kraftigere enn produsentens batteridrevne maskiner som allerede er på markedet. Brukere får minst like mye kraft som med maskiner med ledning på 1 000–1 800 watt. Verktøyer er kompatibelt med eksisterende el-verktøy og ladere med 18V.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.