(Foto: RSA/Isuzu)

SUV med lasteplan

Nå er den tredje generasjonen av pickupen Isuzu D-Max kommet til Norge.

Norge er første land i Europa som lanserer D-Max og forhåndssalget startet i høst.

To karosseriutgaver

-Nye D-Max er det flotteste og mest imponerende Isuzu-fabrikken har produsert etter vår mening. Med et utstyrsnivå som matcher moderne personbiler, kan vi konkludere med at dette ikke bare er en pickup lenger – men en SUV med lasteplan, sier Steinar Dokken, salgssjef for Isuzu Norge.

Den nye modellen har nytt karosseri og forsterket chassis. Du kan få bilen i to forskjellige karosseriutgaver – Extended Cab og Double Cab. Alle varianter leveres både med 6-trinns automatisk og 6-trinns manuell girkasse. Hengervekten er fortsatt på hele 3,5 tonn og nyttelast på 1 tonn.

Nye D-Max finnes i to karosseri-utgaver, Extended Cab og Double Cab. (Foto: RSA/Isuzu)

En nyutviklet Euro 6d-motor som yter 163 hestekrefter innfrir utslippskravene med mindre forbruk. Motorytelsen er forbedret ved optimalisert girutveksling og moderne kontrollsystemer. I tillegg har Isuzu elektrisk servostyring og forbedret svingradius.

Velutstyrt og sikker

Bilen kommer med blant annet 9” infotainmentskjerm som støttes av både trådløs Apple Carplay og Android Auto. Den leveres også med utstyr som fireveis rattjustering, adaptive cruise control, Bi-ledlys med fjernlysassistent, skinnratt, åtte høyttalere, 2-sone klimaanlegg og både “Follow me Home”-lys og “Walk Away Lock”-funksjon som automatisk låser bilen når du går.

(Foto: RSA/Isuzu)

Isuzu D-Max har blant annet åtte airbager (deriblant midtairbag mellom setene), blindsonevarsler, ryggevarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenner, bakkestartassistent, filskiftevarsler, nødbremsassistent, bremsevarsling, svingassistent og mer. Alt dette er standard utstyr.

I løpet av de nærmeste månedene ventes det mer enn 1000 biler til Norge. Mange er forhåndssolgt,

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *