Fra venstre Geir Kongsjorden (Regionsjef Bygger’n), Roar Jansen (Daglig Leder Jansen Invest og Drift), Remi Jansen (Styreleder Aurskog Byggsenter). (Foto: Bygger´n)

Nye eiere av Bygger’n Aurskog satser på lokalsamfunnet

Fra årsskiftet får Bygger’n Aurskog nye eiere i E.A. Smith.

– Vi er stolte over det vi har bygget opp her, og glade for at en så seriøs og profesjonell aktør som E.A. Smith har valgt å satse på Aurskog, sier Remi Jansen, styreformann i Aurskog Byggsenter.

Fokuserer på boligmarkedet

Bedriften har økt fra 6 til over 30 millioner i omsetning, og Jensen tror at fremtiden til varehuset og de ansatte er lys i Bygger’n-regi.

– Vi ser nå frem til å satse på entreprenører og husbygging gjennom Hiba Hus, samtidig som vi vil utvikle eiendommer i området, sier Jansen.

Fra venstre Geir Kongsjorden (Regionsjef Bygger’n), Roar Jansen (Daglig Leder Jansen Invest og Drift), Remi Jansen (Styreleder Aurskog Byggsenter). (Foto: Bygger´n)

– Bygger’n kjenner jeg jo veldig godt, men vi er spente på nye systemer og løsninger som kommer med nytt eierskap. Det blir en fin blanding av det kjente og ny utvikling for det flotte laget vi har her. Den samme gode fagmessige servicen vil være på plass, så for kundene skal det ikke være noen forskjell annet enn at vi går raskt på luften med e-handel, som igjen betyr at tilgjengeligheten vår vil øke, sier Erich Malnes, som er daglig leder på Bygger’n Aurskog.

– Vi er ordentlig begeistret over å få ta over den solide bedriften som Roar, Remi, Erich og hele laget på Aurskog har skapt, og vi ser frem til å samarbeide for å utvikle Bygger’n og Hiba videre i et interessant vekstområde. Som kjede satser vi på bærekraftige lokalsamfunn i hele Norge. Noen steder bygger vi nytt og andre steder overtar vi eksisterende drift for å utvikle videre, så dette er helt i trå med vår strategi. Driften av byggevarehus stiller stadig nye krav til teknologi og utvikling, og vi ser at vi kan tilføre mye med vår erfaring og kompetanse, sier Øyvind Eidem, kjededirektør i Bygger’n.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *