(Illustrasjonsfoto: Byggmesterforbundet)

Søker daglig leder for nye NHO Bygghåndverk

Etter vedtaket på Byggmesterforbundets landsmøte i juni om utmeldelse av BNL, har arbeidet med å etablere en ny landsforening for bedrifter innen bygghåndverksfagene pågått. Nå søkes den daglige lederen som vil bygge opp og lede den nye landsforeningen.

Det er foreløpig ikke avklart hvor den nye landsforeningen vil bli organisert, skriver Byggmesterforbundet.

Les også: Byggmestrene vil ha ny landsforening i NHO

NHO Bygghåndverk

Det er sendt søknad til NHO om etablering av en egen landsforening for bygghåndverksfag og søknaden vil bli behandlet på styremøte i NHO i midten av november. Inntil avgjørelsen fra NHOs styre foreligger, er det ikke vurdert å legge landsforeningen inn mot andre samarbeidspartnere utenfor NHO.

I stillingsutlysningen heter det blant annet at landsforeningens formål er å bedre rammebetingelsene for bedriftene i denne delen av byggenæringen. Dette ved å fremme interessene til seriøse bedrifter med kvalifiserte medarbeidere, fokus på lønnsomhet, sikre byggkvalitet for kundene, bidra til lokal verdiskaping, attraktive arbeidsplasser og rekruttering til næringen.

Se hele stillingsutlysningen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *