I kombinasjon med tilbehøret teleskophåndtak og appen, er det meget enkelt å måle fukt på loft eller gulv uten å måtte benytte stige eller bøye seg ned. (Foto: Elma Instruments)

Måler fukt uten å perforere underlaget

Tramex CMEX5 er et nytt, smart og robust multiinstrument for måling av fuktighet uten perforering av underlaget.

Instrumentet er designet for bruk til mange ulike oppgaver innenfor bl.a. bygg, bygningsinspeksjon, skadeservice, inneklima og måling i ulike materialer, skriver importør Elma Instruments.

Måler uten perforering

CMEX5 er en ikke destruktiv måler, som med et lavfrekvenssignal måler fukt i betong og andre byggematerialer uten å perforere underlaget. Instrumentet gir en rask og presis måling av fuktighetsinnholdet. Resultatet du får i displayet er kalibrert så det stemmer overens med tørke- og veie metoden eller Carbid metoden.

(Foto: Elma Instruments)

Tramex CMEX5 har også innganger for valgfri Hygro-i2 prober for måling etter borehulls metoden beskrevet i Norsk Standard NS3511, og inngang for pigger og hammerelektrode for måling i Tre etter Norsk Standard NS3512. Instrumentet korrigerer for mer enn 500 kjente tresorter.

Mange funksjoner

Tramex CMEX5 har i tillegg en innebygget hygrometersensor, som bl.a. måler temperatur, relativ luftfuktighet, duggpunkt og vanninnhold (g/kg luft). Instrumentet kan også utstyres med en rekke eksterne fukt prober for bl.a. innstikk i materialer, måling i hulrom, bak paneler osv. Det finnes også en 4 mm tykk RH probe, som er egnet ved måling gjennom fuger, bak paneler eller ved rørgjennomføringer.

Instrumentet kan via Bluetooth kommunisere med den smarte Tramex App for både iOS og Android. Denne appen lar deg ta bilde av området hvor det skal søkes eller måles for så å legge til resultater direkte i bildet. Alle målinger kan vises med tall og som grafer.

(Foto: Elma Instruments)

I kombinasjon med tilbehøret teleskophåndtak og appen, er det meget enkelt å måle fukt på loft eller gulv uten å måtte benytte stige eller bøye seg ned. Med den nye Tramex CMEX5 har du et profesjonelt multifukt instrument med mange muligheter. Tramex CMEX5 leveres i veske inkl. RH-sensor og innebygd ikke-destruktiv overflate sensor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *