Instrumentet søker inntil 120mm inn i materialet. (Alle foto: Protimeter, Elma Instruments)

Mål fukt hvor du ellers ikke kan nå

Protimeter ReachMaster Pro er en ikke-destruktiv fuktsøker med teleskophåndtak som letter måling av fuktforhold i bygninger og ulike typer materialer.

Nyheten kan utføre søk på gulv, vegger, himling, tak og fasader på en rask og enkel måte, skriver importøren Elma Instruments.

Trenger ikke probe

ReachMaster Pro er en ikke-destruktiv fuktsøker med teleskophåndtak som gjør det mulig å gi en rask vurdering av fuktforholdene i bygninger og ulike typer materialer. Områder som tidligere har vært vanskelig å nå, rekker du lett med Protimeter sitt nye instrument.

Det teleskopisk håndtaket kan justeres fra 69 cm til 114 cm.

Med forlengerhåndtaket slipper du å benytte stige eller måtte jobbe på knærne. Typiske kartleggende fuktighetsundersøkelser kan være tidkrevende, men ReachMaster PRO kan effektivisere dette med opp mot 60%, lover produsenten Protimeter.

Et klart og lettlest display gjør at instrumentet også fungerer fint utendørs.

Måleren har god batterikapasitet og kan drives i 80 timer på en lading.

Instrumentet søker inntil 120mm inn i materialet og gir deg også mulighet til justering av følsomhet. På denne måten er instrumentet enkelt å finjustere til å fungere på de fleste typer materialer og overflater. Dette gjør det enkelt og raskt å kartlegge fuktforholdene også i større bygg. Måleområdet er oppgitt fra 60 til 999 ppm, skriver Elma Instruments.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *