Christoffer Aas Clementz foran den nye arbeidsplassen på Vækerø i Oslo. (Foto: Maxbo)

Elementbygging er en del av det grønne skiftet

– Elementbygging og prekutt er en del av det grønne skiftet, fastslår Christoffer Aas Clementz som nå blir sjef for byggesystemer i Maxbo.

– Vi rasjonaliserer produksjon og transport med ferdige elementer og prekutt fra fabrikk. Det reduserer avfall på byggeplass og unødvendig avfallstransport. Erfaring viser at svinn ved plassbygging er 10–15 prosent, mens svinnet fra automatiske sager er bare to til fire prosent, sier Clementz i en pressemelding.

Christoffer Aas Clementz kommer til den nyopprettede sjefsstillingen i Maxbo fra stilling som teknisk sjef i Optimera Byggsystemer. Han har for øvrig bakgrunn som forsker ved treteknisk og fra to boligprodusenter.

 

Styrker satsingen

– Byggesystemer har vært et stort satsingsområde for oss siden 2017. Med Christoffer på laget skal satsingen styrkes og intensiveres ytterligere, forteller Markus Solvik, direktør for Vekst og forretningsutvikling i Løvenskiold Handel.

– Den viktigste jobben blir å finne de gode løsningene og se helheten i Maxbo-systemet. Vi skal bygge systemer og rutiner på tvers, slik at det blir gjenkjennelig høy kvalitet og forutsigbarhet både for kundene våre, selgerne våre og andre som jobber med byggesystemer internt i Maxbo, sier Clementz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *