Flere håndverkere styrer arbeidslyset med mobilen via en app. (Foto: Mareld)

Arbeidslys med appstyring

Svenske Mareld lanserer fem nye arbeidslamper som tåler en trøkk, kan kjøres på ledning eller batteri og styres fra mobilen.

– I dag er det for stort fokus på ren lysstyrke når man velger arbeidsbelysning – som er viktig – men ikke avgjørende, mener merkevaresjef Peter Dismark i Mareld.

Les også: Nå skal du se (+)

APP-kontrollert

Den svenske produsenten anbefaler at du også bør ta hensyn til om arbeidslyset har tilgang til strøm eller om du trenger batteridrevne og oppladbare arbeidslamper. Andre faktorer å vurdere er muligheten til å koble til flere arbeidslamper i serie og hvis du trenger justerbar fargegjengivelse.

– Ting som lysspredning eller rettet lys og holdbarhet i arbeidslampen er også viktig, påpeker Dismark.

Mareld Shine 4500 RE APP har en kuleformet lyskilde, som gir en ekstremt god lysspredning. Kan lades opp eller kjøres via ledning. For ekstra sikkerhet er systemet utstyrt med en nødlysfunksjon som går på når strømmen slås av, fungerer ved at det blinker 2-3 ganger, og lampen slås på og lyser med 50 % kapasitet i ca en time. (Foto: Mareld)

Å kunne koble mobiltelefonen til forskjellige produkter har blitt stadig mer etterspurt. Av Marelds fem nye arbeidslamper kan fire av dem kobles til og styres med mobiltelefon. Via appen kan du slå på, slå av, dempe og stille timeren for arbeidsbelysningen. Appen kan lastes ned i Appstore og Google Play.

Mareld Sparkle 4000 RE er en oppladbar arbeidslampe med to stykker vribare lamper. Den kan også spille musikk via bluetooth-funksjon. Kvaliteten på lyden er utover det vanlige og mulighet finnes for å parallellkoble opp til fire enheter. (Foto: Mareld)

– Vi ser at flere bruker appen, og vi vil gi brukerne en bedre opplevelse. I år har vi derfor utviklet appen med flere funksjoner og også lagt til flere arbeidslys. Andre ting vi har jobbet med er brukervennligheten. For å enkelt se hvilke arbeidslys som kan styres med appen, har vi lagt til «APP» i produktnavnet som f.eks. Blank 5000 RE APP, forklarer Dismark.

Leverer 12 000 lumen

Samtidig som Mareld ønsker at kundene skal bruke arbeidslys riktig er de klar over mange kunder i Norden trenger mye lys på vinteren. Derfor lanserer produsenten Mareld Blaze 12.000 RE APP med 12 000 lumen fordelt på to lyskilder som kan vinkles:

Blaze 12 000 er lett å bære med seg og kan med fordel brukes både med eller uten stativ. (Foto: Mareld)

App-funksjonen lar brukeren styre opp til 100 enheter via mobilen, men du kan også stille inn funksjoner manuelt bak på lampen.

– Jeg er veldig stolt av vårt utvalg av arbeidslamper. Vi har nå en rekke lamper med mange forskjellige funksjoner og funksjoner som dekker de fleste behovene for mobil arbeidsbelysning på markedet i dag, avslutter Peter Dismark i Mareld.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *