Interessen er stor for byggebransjens viktigste møteplass i 2021. (Illustrasjonsfoto: Byggmesteren)

Bygg Reis Deg 2021 ligger godt an

Bygg Reis Deg har nå solgt 75 prosent av messeplassene og gleder seg til å arrangere en trygg og faglig spennende messe neste år.

– Vi er svært glade for at mange i en slik periode klarer å løfte blikket og se fremover mot neste års Bygg Reis Deg, 20-23 oktober 2021, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø.

Viktig å se fremover

– Det faktum at vi i år har mistet en rekke fysiske møteplasser, har selvfølgelig bidratt til å skape et økt behov for å vise frem produkter og løsninger, samt treffe både nye og eksisterende kunder. Fysiske møteplasser som Bygg Reis Deg er svært viktige for å få til det nødvendige samarbeidet og samspillet i næringen, uttaler Glavin Nybø.

– Med hele 75% dekning, over et år i forveien, ligger Bygg Reis Deg godt an til å kunne utvikle tidenes viktigste messeopplevelse sammen med våre utstillere, sier Gunnar Glavin Nybø. (Foto: Bygg Reis Deg)

Selv om det er mer enn et år til Bygg Reis Deg, forbereder arrangøren seg på å innfri eventulle krav til smittevern i forbindelse med koronaviruset.

Trygge og faglige rammer

– Selv om det er lenge til neste Bygg Reis Deg følger vi nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og gjør det vi kan for å etterkomme de retningslinjene som blir gitt. Vi skal sørge for at vi legger til rette for at messen blir gjennomført i trygge rammer med fokus på smittevern og lav terskel for å skape gode dialoger, sier Glavin Nybø.

Arrangøren jobber nå med å utvikle et faglig program av best mulig kvalitet som de håper vil fenge samtlige verdiskapere i en byggeprosess.

– Bygg Reis Deg lover å sørge for at alle våre besøkende skal få oppdatert sin kunnskap om hvilke valg de bør gjøre for at akkurat deres byggeprosjekt blir av topp, bærekraftig kvalitet, sier Glavin Nybø som oppfordrer mulige deltagere på messa til å skynde seg:

– Vi ønsker selvfølgelig å ivareta både tidligere og nye utstillere på best mulig måte og oppfordrer derfor alle som ønsker å delta om å sikre seg en plass allerede nå, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *