Hultafors skal ha sag-konkurranse på sin stand.

Hva skjer på messegulvet?

Nå er det ikke lenge til Bygg Reis Deg 2017 og utstillerne er godt i gang med å planlegge aktiviteter på sin stand. Fra tidligere år vet vi at det skjer mye gøy på messegulvet.

Ambisjonsnivået er høyt, og utstillerne og Bygg Reis Deg har mange godbiter på lur.

På Bygg Reis Deg finner du utstillere som representerer hele byggenæringen. Messen er delt opp i forskjellige temaer – se hallkartet og planlegg ditt besøk her.

Mange spennende aktiviteter

– Det er mye å glede seg til på årets Bygg Reis Deg. På messegulvet har vi planlagt mange spennende aktiviteter. Det blir blant annet norgesmesterskap i forskjellige disipliner og kåringer av beste stand og Norges hyggeligste håndverker. Ikke minst vil utstillerne vise et bredt spekter av innovasjoner og nye produkter fra alle bransjer i byggenæringen, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør for Bygg Reis Deg AS.

– Utstillerne på Bygg Reis Deg er flinke til å lage liv. Her kan du få oppleve demoer og produktlanseringer, delta på konkurranser og møte kjente personer. Det er alltid mange sosiale møteplasser, god mat og drikke som serveres fra ulike stands. Vi gleder oss!, sier Glavin Nybø.

Norgesmesterskap i ulike disipliner

Bygg Reis Deg ønsker å bygge stolthet og løfte frem de forskjellige yrkene innenfor bygg og anleggsbransjen. På Bygg Reis Deg arrangeres det derfor både norgesmesterskap i malefaget og for rørleggere.

– I år, som tidligere år, vil vi ha fokus på å vise frem rørleggerfaget under Bygg Reis Deg-messen. Dette gjør vi ved å arrangere «NM for rørleggere», med innlagt svenneprøve for 5 kandidater fra ulike fylker, sier Tirill Ilebekk Hansen, kommunikasjonssjef hos Rørentreprenørene Norge.

#Byggmesterselfie

På standen til Byggmesterforbundet, Byggmesteren og Byggmesterforsikring møter du fagkonsulentene som kan svare på det meste. Under hele messen arrangeres en uformell bildekonkurranse – #Byggmesterselfie – der du kan sende inn ditt bilde og vinne flotte byggmestermobiler fra Catphones. Standen har nummer D03-04.

Norges hyggeligste håndverker

Sammen med Dipper og Mitt Anbud har Bygg Reis Deg dratt i gang konkurransen om å bli Norges Hyggeligste Håndverker. Her vil vi hedre håndverkerne, som har forstått at det er viktig å komme presis, utføre arbeidet til rett tid, være hyggelig og sist men ikke minst utføre et godt faglig arbeid. Til nå har det kommet inn 550 nominasjoner og tusenvis av stemmer. Vinneren kåres fredag 20. oktober på Bygg Reis Deg. Følg med på topp 10 listen og stem her.

Kåring av beste stand

På Bygg Reis Deg kåres det en vinner av beste stand. Her legges det vekt på helhetsinntrykk, stand-design, kommunikasjon av budskap, presentasjon/eksponering av produkter og tjenester, stoppeffekt, funksjonalitet og standbetjeningen. Beste stand kåres fredag 20. oktober på messegulvet.

– Vi blir alltid imponert over hva utstillerne våre får til og det er alltid vanskelig å premiere kun én stand, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør, Bygg Reis Deg AS.

Hva skjer på utstillernes stands?

Norgeshus

Norgeshus vil ha en virtual reality (VR)-stasjon på sin stand. Her kan du gå rundt i Norgeshus sine splitter nye boliger, bytte interiør, teste ulike kjøkken og se deg rundt i realtime.

Hultafors

Hultafors Group Norge representerer merkevarene Snickers Workwear, Solid Gear, Toe Guard, Dunderdon Workwear, Hultafors og Wibe Ladders, og står klare på Bygg Reis Deg for å ta en prat om en eller flere av disse. Her skjer det mye gøy:

  • Sag-konkurranse.
  • Fremvisning av ny kolleksjon synlighetsklær fra Snickers Workwear.
  • Lansering av nye vernesko «Star Camo Revolution GTX» – Solid Gear.

Kvalitetskontroll AS

På Kvalitetskontroll sin stand er det planlagt mye artig. Du kan komme og få deg en kopp slush, et beger med popcorn, annen snacks og ikke minst; Vinne en 55” flatskjerm til en verdi av 10.000,-. Måten du kan bli med i trekningen på, er å teste ut Kvalitetskontroll sitt nye system i 10 sekunder og deretter registrere deg.

Malthus

Malthus vil presentere verdens raskeste jernbindemaskin. Dette er en jernbindemaskin, som «skyter» klips til å binde sammen armeringsjernet, i stedet for å bruke ståltråd, som er den gammeldagse metoden. Produktet er produsert i USA, og det vil være representanter fra disse på standen.

Fagprofil

Fagprofil skal presentere et utvalg av produkter på sin stand, inkludert: ergonomiske kneskydd (Kneefree), gulvprofiler som kappes støvfritt (Cubu Flex), ny våtromsplate med ferdig membran (Bac Aquapro) og mange andre produkter.

Schüco

I januar ble Schücos stand på verdens største byggemesse, BAU i München, kåret til messens største stand. Nå har Schüco DemoTruck blitt spekket med messestandens mest relevante fasadeprodukter og står klar utenfor hall D-E på Lillestrøm under Bygg Reis Deg 2017. I Schücos DemoTruck og på deres stand i vrimlehallen viser de deg hvordan de med sine vugge-til vugge-sertifiserte produkter, digitale satsing, samt kompetanse bidrar til å oppnå økt verdiskapning med mindre samlet miljøbelastning.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *