(Foto: Husqvarna)

Kraftigere motorsager på batteri

Nyhetene Husqvarna T540i XP og 540i XP kan tilby samme kraft og ytelse som bensindrevne motorsager i 40cc-klassen.

Motorsagene har et helt nytt grunndesign og når de brukes i kombinasjon med batteriene Husqvarna BLi200X (T540i XP) og BLi300 (540i XP) har de samme kapasitet som bensindrevne motorsager i 40cc-klassen.

Kraftige og brukervennlige

Med det nye systemet har kraften økt med 30 prosent sammenlignet med batteridrevne motorsager Husqvarna, frem til nå, har hatt i sortimentet. Dette åpner for nye bruksområder, mener produsenten.

I kombinasjon med Husqvarnas batteriteknikk tilbyr T540i XP ytelse som takler tykke stammer og grener, samtidig som den er rask og smidig ved håndtering av mindre oppgaver. (Foto: Husqvarna)

– Dette er den mest spennende batterilanseringen vi har gjort på mange år, og jeg er overbevist om at sagene vil være banebrytende. T540i XP og 540i XP er konstruert med høy kapasitet, og med brukeren i tankene. Batterikraften komplementeres med manøvrerbarhet, ergonomi og brukervennlig grensesnitt, forteller Andreas Rangert, ass. admin. dir. for Tree Professionals i Husqvarna.

Mindre støy og vibrasjoner

De nye motorsagene har et avansert grensesnitt som gjør de enkle å håndtere.

Sagene er også godt balansert for å sikre den manøvrerbarheten som kreves ved utføring av vanskelige kapp. Batteristatusen kan ses via det intuitive grensesnittet og sagene kan startes og stoppes via ett enkelt tastetrykk.

540i XP har samme kraft og er en perfekt allround-sag for alt arbeid på bakken. (Foto: Husqvarna)

I tillegg til null utslipp, er brukeren utsatt for mindre støy og vibrasjoner ved bruk av en batteridrevet motorsag. Sagene består av premium materialer og holdbare komponenter, noe som gjør sagene skikkelig robuste. Motorsagene har IPX4-klassifisering som bekrefter at de fungerer utmerket i regn og tøffe værforhold.

Husqvarna T540i XP vil være tilgjengelig fra uke 6 mens Husqvarna 540i XP vil bli tilgjengelig senere i 2020.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *