(Foto: DeWalt)

To 18V børsteløse stikksager

DeWalts nye stikksager sitter godt i hånda og skal gi bedre hastighet, presisjon og snittkvalitet.

Nå forsterkes produsentens 18V XR-sortiment med to børsteløse stikksager. Den nye motoren har ekstra lang kjøretid, spesielt tilpasset moderne byggeplasser.

Ulik utforming

De to nye modellene skiller seg fra hverandre ved at de har forskjellige håndtak. DCS334 med topphåndtak og DCS335 med et kompakthåndtak (body grip). DEWALT lar håndverkerne velge hvilket verktøy som passer de best. Uansett foretrukket håndtak er begge stikksagene klasseledende hva angår kvalitet og komfort, lover produsenten.

DCS334, med topphåndtak, brukes ofte til å sage materialet fra oversiden. Mange nordiske håndverkere er vandt til å sage fra undersiden for å unngå fliser på den synlige delen av materialet.

(Foto: DeWalt)

De nye stikksagene er lettere, mer kompakte og gir en bedre ergonomisk håndtering av verktøyet. I tillegg er de stillegående og har lavere vibrasjonsnivåer sammenlignet med tidligere modeller. Sagene har smarte funksjoner som gjør justeringene usedvanlig enkle og raske.

DeWalt DCS335 har et kompakthåndtak (body grip) som enkelt håndterer saging fra undersiden.

(Foto: DeWalt)

Sagbladet kan enkelt byttes med et håndgrep på forsiden av sagen, uten behov for verktøy. Bunnplaten er enkel å løsne og kan vinkles i begge retninger, for skrå snitt. For maksimal oversikt og kontroll over saglinjen er stikksagene utstyrt med to LED-lys og en integrert støvblåser som holder kuttet rent for spon.

Stikksagene er kompatible med støvsystemet Airlock, for enkel og sikker tilkobling til støvsuger.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.