(Foto: Icopal Tak)

Baneanlegg tilrettelagt for toppspill

Fotballklubben Sandnes Ulf spiller på nest høyeste nivå i norsk fotball, men får til neste sesong en stadion som toppklubber kan misunne dem.

Øster Hus Arena heter den nye storstua i Sandnes, oppkalt etter hovedsponsoren. Anlegget er kostnadsberegnet til 195 millioner kroner, og er gjennomført takket være enorm dugnadsinnsats, smart kommersiell planlegging, og tett samarbeid med både kommune og næringsliv – der særlig Øster Hus har vært avgjørende, forteller Icopal Tak i en pressemelding.

Dugnad og godt samarbeid

– Bygget er blitt kjempeflott, og byggeprosessen har forløpt tilnærmet knirkekritt. Vi har hatt et meget godt samarbeid med Masiv som hovedleverandør, sier Morten Lende i Prosjektil AS som har vært byggherreombud.

IcopalTak har tekket 8 600 kvadratmeter med isolasjon og asfalt takbelegg på stadion-taket, og 2 300 kvadratmeter med to-lagstekking og membran på taket til en nærliggende skole og et parkeringsanlegg.

Godt håndverk avgjør

– Når man jobber på bygg som en hel by vil ha et forhold til, kreves fagkompetanse fra håndverkere med kjærlighet til faget og respekt for eget håndverk. Vi er takknemlig for det gode samarbeidet med Masiv og fordi vi har fått lov til å bidra, sier Andreas Fritzsønn i BMI.

Sandnes Ulf endte på niende plass  i Obosligaen i 2019-sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *