90P er en stabil og sikker trappestige med en robust konstruksjon med svært god holdbarhet. (Foto: Hultafors Group)

Lanserer ny profftrapp

– Vi så et behov for å utvide vårt sortiment robuste trappestiger med stor plattform, sier produktsjef hos Wibe Ladders Anton Løvgren.

– Markedet krever også en stabil og brukervennlig trapp for de virkelig tøffe oppgavene. Med lanseringen av 90P møter vi kravene til byggefirmaer, samtidig med håndverkerens ønske om et produkt som er enkelt å håndtere, fortsetter Løvgren i en pressemelding fra produsenten.

Les også: – Nei, du kan ikke bruke hvilken som helst stige

Godkjent ihht ”Bra arbeidsmiljøvalg” opp til 2 meter

I følge Anton Lövgren er den nye modellen en kombinasjon av teknologi og nye innovasjoner, i tett samarbeid med håndverkere.

Stigen har ekstra stor plattform med toveis antiskli og fallsikring på tre sider, slik at du kan arbeide mer avslappet, effektivt og sikkert – også under mer krevende oppgaver. (Foto: Hultafors Group)

– Designet er basert på brukerens behov og byggebransjens krav, kombinert med 90 års erfaring og ekspertise i utviklingen av trappestiger med høy kvalitet. Det finnes ingen snarvei mot en god trappestige, det krever omfattende tilnærming med sikkerhet i hvert trinn, sier han.

”Bra arbeidsmiljøvalg” er utviklet av «Riksbyggarnas säkerhetsgrupp» (National Builders security group) i Sverige for å redusere antall skader på byggeplasser. Forskriftene ble lansert i Sverige i 2012, og er nå også implementert i Norge av EBA . Finland har et lignende system, kalt VNA.

(Foto: Hultafors Group)

– De store entreprenørene i Skandinavia stiller i økende grad krav om at verktøy og utstyr skal være godkjent i henhold til Bra arbeidsmiljøvalg, sier Anton Lövgren. – Dette betyr at underleverandører må være klar over, og lære om, disse forskriftene. De må rett og slett møte kravene for å ikke bli stengt ute fra arbeidsplassen. Med 90P, kan de være sikre på at de har en trappestige som møter alle disse kravene.

Produseres i Nässjö, Sverige

90P blir produsert i Hultafors` egen fabrikk i Nässjö, Sverige, med nøye kvalitetskontroll gjennom hele prosessen. I følge Anton Lövgren, er resultatet et produkt som tillater brukeren å gjøre jobben på en sikker og effektiv måte.

– Det er en veldig stabil og robust stige som samtidig er letthåndterlig. Det har en ekstra stor plattform med toveis sklisikring, fallbeskyttelse på tre sider og et ergonomisk design, som gjør at brukeren kan stå avslappet og ha fokus på arbeidsoppgaven. 90P er på alle måter en premium stige med lang levetid. Spør du meg vil jeg si at dette er nok den beste trappestigen noen gang laget.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *