Styreleder Per Ove Sivertsen og daglig leder Frank Ivar Andersen får overrakt Beste Praksis hammeren av Sverre Tiltnes i Bygg21. (Foto: Christopher Kunøe)

Beste Praksis-hammer til Byggmesterforbundet

Byggmesterforbundet er tildelt Bygg21s anerkjennelse «Beste Praksis-hammeren».

Prisen ble overrakt på Byggmesterforbundets 100 års jubileumskonferansen i Oslo torsdag.

–  Forbundet får prisen for 100 års arbeid for gode tømrere, og for å ha bygd yrkesstolthet og kompetanse i tømrerfaget, sa Bygg21-direktør Sverre Tiltnes ved overrekkelsen.

Videre lyder begrunnelsen:

– Byggmesterforbundet organiserer noen av bygge- og eiendomsnæringens mest innovative bedrifter. Mange byggmesterbedrifter har tatt lange steg inn i den digitale morgendagen. Byggmestere har evnet å bli digitale «over natta». Dette øker lønnsomheten for alle, og gir viktige ringvirkninger til de såkalt store. Innovative byggmestere gir gode bidrag til utviklingen av byggenæringens grunnfjell.

 

Setter standard

Byggmesterforbundet viser mot, og setter virkelig standard for å handle, når det kommer til å forebygge arbeidslivskriminalitet. Et eksempel  er etableringen av Uropatruljen Trondheim og nå FairPlayBygg i Oslo og omegn. Utfordring med useriøse aktører er fortsatt stor. Behovet for handling er påkrevet. Måten Byggmesterforbundet bidrar til Uropatruljen, Fair Play Bygg og mye annet, er med på å sette standard for en seriøs og kompetent bygge- og eiendomsnæring.

En kommentar til “Beste Praksis-hammer til Byggmesterforbundet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *