(Foto: ESSVE)

Skruer som matcher fasadens farge

– Det er selvfølgelig positivt at ESSVE kommer med skruer i fire ulike farger som matcher våre mest solgte varianter av MøreRoyal, sier Brynjar Ansnes Moe i Talgø.

ESSVEs fasadeskruer leveres nå i hele fire forskjellige farger: Hvit, lys grå, brun, og svart.

Utviklet med trelastbransjen

Salget av vedlikeholdsvennlig kledning har økt kraftig de siste fem årene. Det har naturligvis også ført til en langt større etterspørsel etter syrefaste skruer, ettersom de er både ekstra holdbare og ekstra motstandsdyktige mot vær og vind. ESSVE er kjent for å levere høy kvalitet på skruene sine, men nå lanserer skrueprodusenten en nyhet som først og fremst har en estetisk verdi:

– Nå lanserer vi syrefaste fasadeskruer med senkhode og klemkant i fire forskjellige farger. De er utviklet i samarbeid med de største trelastleverandørene på det norske markedet. Fasadeskruene matcher fargen på kledningen, og går derfor mer i ett med fasaden, sier Roger Thorsen i ESSVE.

ESSVEs nye fasadeskruer leveres i de samme fargene som de populære kledninger fra nevnte Talgø, samt Moelven, Bergene Holm, Alvdal og Kebony: Hvit, lys grå, brun, og svart.

– Bidrar til å løfte totalinntrykket

Én av leverandørene som har bidratt i utviklingen av de nye skruene er Talgø, som står bak den populære MøreRoyal-serien:

– Vi gleder oss over at det nå har kommet nye innfestingsprodukter som er med på å løfte det totale inntrykket av fasaden. Kundene våre blir stadig mer bevisste på hvordan fasaden på husene skal se ut, og de fleste ønsker at skruene skal være minst mulig synlige. Det er selvfølgelig positivt at ESSVE kommer med skruer i farger som matcher våre mest solgte varianter av MøreRoyal: brun, grå og sort, sier Brynjar Ansnes Moe i Talgø. 

Dette huset på Austevoll er kledt i Møre Royal setersvart fra Talgø, som er montert med ESSVEs fasadeskruer med svart hode. (Foto: ESSVE)

– Dette er et produkt kundene har etterspurt. Spesielt på de mørkeste kledningsvariantene ønsker kundene en skrue som går i ett med kledningsbordene. Dette for å unngå skjemmende gjenskinn med blanke skruer på fasaden, legger Moe til.

I tillegg til at ESSVEs fasadeskruene er produsert i syrefast stål (A4) og nå kommer i flere farger, har de også enda flere unike egenskaper: Fiberskjæret i spissen minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Skruens hodeform med klemkant forhindrer fuktinntrengning.

Snekkeren får gode tilbakemeldinger

Fordelen med å bruke fargede skruer er at de går mer i ett med trevirket, og gjør fasaden penere og mer enhetlig.

Tømrer Gretar Thor Gudjonsson har selv tatt i bruk de nye, syrefaste skruene på et hus han har bygget på en av øyene i vestlandskommunen Austevoll, med Nordsjøen som nærmeste nabo. Han er veldig godt fornøyd: Kledningen i MøreRoyal setersvart er festet med svarte ESSVE-skruer, og glir perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene.

Selv om sola skinner på fasaden, slipper du nå at skruehodene skinner tilbake. (Foto: ESSVE)

– Det blir mye finere i samme farge. Tilbakemeldingene jeg har fått fra denne kunden er også at de synes det blir kjempefint. Det er verdt å velge de fargede skruene når sluttresultatet blir så bra, sier Gudjonsson.

Han kan samtidig bekrefte at etterspørselen etter skuer som matcher impregnerte- eller behandlede kledninger allerede er høy.

Stor «hit» blant proffen

I tillegg til fasadeskruen med farget senkhode, lanserer ESSVE også en ny, syrefast fasadeskrue med sylindrisk hode på det norske markedet. Skruens lille hode gir et tilnærmet usynlig monteringsresultat, og egner seg derfor også svært godt til montering av vedlikeholdsvennlige trefasader.

Ifølge Roger Thorsen fra ESSVE kan de nye fasadeskruene fort bli en stor «hit» blant proffen i årene som kommer – av flere grunner:

– Noe av det som kjennetegner ESSVE, er at produktene våre er enkle og sikre å jobbe med i hverdagen. Det gjelder disse skruene også. Utover det, tenker vi at det som regel er lønnsomt med fornøyde kunder, også for proffen. Med de nye fasadeskruene møter vi et voksende behov i markedet, og vi er sikre på at disse vil slå an, avslutter Thorsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *