Elisabeth Kildal får overrakt fortjenestemedaljen og blomster av adm. dir. Dag Runar Båtvik i Norgeshus.

Fortjenestemedalje etter 30 år i Norgeshus

– Helt siden første dag har arbeidsmiljøet stått i fokus hos ledelsen. Det gjør noe med lysten til å gå på jobb, sier Elisabeth Kildal etter 30 år i Norgeshus.

Forleden fikk hun Fortjenestemedaljen fra det Kongelige Selskap for lang og tro tjeneste.

Hun var den første som ble ansatt i firmaet, og har siden sett mange kolleger komme til:

– Alle de nye kollegene er den største endringen for min del i Norgeshus. Fra å være eneste ansatt i en liten bedrift, til nå å være en del av noe mye større, er både givende og inspirerende, sier hun i en pressemelding.

Kildal roser arbeidsmiljøet i bedriften: – Helt siden oppstarten har arbeidsmiljøet stått i fokus hos ledelsen. Dette er med på å spleise oss alle tettere sammen og det gjør noe både med samarbeidet, arbeidsinnsatsen og lysten til å gå på jobb, sier hun.

 

En viktig kultur- og tradisjonsbærer

Administrerende direktør i Norgeshus, Dag Runar Båtvik, er stolt og svært takknemlig for at Kildal fortsatt er en del av bedriften: – Hun er en medarbeider vi setter stor pris på. Ikke bare for jobben hun gjør, hun er også en viktig kultur- og tradisjonsbærer som har vært med fra begynnelsen av og en person vi har mye å lære av, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *