Offisiell åpning ved ordfører i Tana, Frank Martin Ingilæ. (Foto: Montér)

Nyåpning hos Montér Tana

Etter brann og flere år med hard jobbing i midlertidige lokaler var det en glad byggevarebutikk som endelig innviet ny butikk i Grenvegen 11.

For litt over tre år siden brant butikklokalene til Tana Byggmarked AS ned, og kun lagerlokalet sto igjen.

Fra brann til nybygg i Tana

For å betjene stedets 3 000 innbyggere ble det da etablert en midlertidig butikk som ligger et stykke unna lagerlokalet. Lagerdelen ble etter hvert også flyttet ut av de gamle lokalene over til en midlertidig løsning som har vært hjemmet til trelast og tunge byggevarer de siste 2 årene.

Til tross for de vanskelige driftsforholdene har de ansatte klart å opprettholde en god omsetning, og de har klart å holde liv i forretningen på grunn av faste og trofaste kunder. I samarbeid med Tana Kommune fikk til slutt Montér Tana en fantastisk tomt med sentral beliggenhet.

Montér Tana i vinterdrakt. (Foto: Montér)

Det siste året har det blitt jobbet hardt med å få bebygget tomten med et toppmoderne anlegg med effektive og kundevennlige løsninger gjennom hele linja.

Fusjon med Kirkenes Trelast AS

Det er trygt å så at mye har endret seg til det positive det siste året. Nye lokaler står klare og økonomien er styrket etter at Tana Byggmarked AS og Kirkenes Trelast AS ble fusjonert på høsten 2018. Montér Tana trer nå frem i nye klær med en styrket økonomi og med nye flotte lokaler.

– Når vi nå er en del av Norges største byggevarekjede gleder vi oss til betjene våre kunder med gode produkter og tjenester, gode priser og god service, sier ledelsen i byggevarebutikken.

Forrige uke var det offisiell åpning for nye Montér Tana. Ordføreren i Tana, Frank Martin Ingilæ sagde planken og det ble servert både kaffe og kaker.  Flere av Montér Tanas leverandører var også tilstede for å vise frem nyheter og slå av en faglig prat.

Ledelsen og de ansatte hos Monter Kirkenes og Montér Tana skal gjøre alt de kan for at dette blir en minneverdig start på en ny æra for både kunder og ansatte hos Montér Tana.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *