Transit Custom bidro sterkt til den store salgsøkningen i 2018.

Ford satte salgsrekord for nyttekjøretøy

Aldri før har Ford solgt flere nyttekjøretøy i Norge enn i fjor.

Med et salg på 5 564 biler og økte markedsandeler styrker Ford stillingen som Norges nest mest solgte nyttekjøretøymerke, skriver importøren i en pressemelding.

Mange nye nyttekjøretøy

– Vi har hatt fantastiske nyttekjøretøyresultater i 2018. Samtidig har vi klare ambisjoner om å øke markedsandelen i 2019. Vi kommer med mye nytt og spennende på nyttekjøretøy, og har allerede skrevet en rekke ordre på vår nye Performance-pickup, Ranger Raptor som kommer til Norge i juni. Også Transit Custom plug-in-hybrid, som vi lanserer til høsten, blir et veldig spennende produkt for Norge, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Fords markedsandel i det norske varebilmarkedet var i 2018 på 14,5% – noe som innbefattet en volumvekst på 3,8% fra året før. Med de mange nyhetene som kommer, har Berg en klar forventning om at salget vil fortsette å øke de neste årene.

Transit Custom økte mest

Spesielt salget av nye Ford Transit Custom har vært godt i Norge i 2018. Ifølge tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV), økte Transit Custom-salget med 34,5 % i fjor. Også Europas mest solgte pickup – Ford Ranger, har vært et viktig bidrag til fjorårets nyttekjøretøyrekord. Her økte salget fra et allerede rekordhøyt nivå med 7,2 % i 2018, skriver Ford i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *