TX-stjernene settes på når skruene er skrudd inn.

Stjerne som sikring mot innbrudd

Med stor del av den norske befolkningen bortreist i jula, bør innbrudssikring stå høyt på dagsordenen i ukene fram til jul, mener ITW Construction Products.

De leverer NKT Fasteners TX-stjernen som skal være et effektivt bidrag til innbruddssikring. Den kan brukes til glasslister eller sikringsbeslag og festes med vanlig bits. Når skruen er skrudd inn, trykkes TX stjernen ned i sporet. Med et lett trykk deformeres stjernen slik at den setter seg fast, og det blir nesten umulig å løsne den igjen om en tyv skulle prøve seg.

– Det handler om å gjøre det så vanskelig som mulig for tyven å bryte seg inn, sier produktsjef Kjetil Ebbestad fra ITW Construction Products i en pressemelding.

–  Tradisjonelt benyttes enveisskruer, men de krever en spesialbits og finnes bare i et begrenset antall dimensjoner, som gjør dem lite fleksible å jobbe med. TX skruen festes med vanlig bits. Det er mye enklere enn å finne den riktige bitsen, skru gamle skruer ut, skifte bits og så skru nye enveisskruer inn, mener han.

Den framstilles i sinklegering og leveres i tre størrelser: TX 10, TX 20 og TX 30.

En kommentar til “Stjerne som sikring mot innbrudd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *