(Foto: Bergene Holm)

Barsk trefasade med jevnt utseende

Bergene Holms nye grankledninger NORD går så bra at man nå investerer i et nytt produksjonsanlegg kort tid etter lansering.

Kort tid etter lanseringen ser Bergene Holm at de virkelig har truffet markedet.

Et jevnt utseende

Produktnyheten NORD er blitt en umiddelbar suksess. Nå satser Bergene Holm på økt produksjon med et nytt produksjonsanlegg.
– Nytt anlegg bygges opp i oktober 2018 og vil gi økt produksjonskapasitet og fleksibilitet, samt våre kunder kortere leveringstider, skriver produsenten.

Bergene Holm mener suksessen skyldes at NORD gir hele fasaden og alle sider av bygget et jevnt utseende.

(Foto: Bergene Holm)

Mange moderne hus, hytter og større byggeprosjekter som har valgt eksklusive ubehandlede tresorter, får et spraglete og ujevnt utseende ettersom sol og vær treffer ulikt på byggets vegger. Andre moderne kledninger har behandlingsmetoder som gir utfordringer dersom kledningen skal etterbehandles i form av beis og maling.

Av kortreist norsk gran

Kledningene impregneres med et organisk, høyt konsentrert råtehemmende middel som trykkes 1-3 mm inn i bordet. Behandlingen er tilsatt fargepigmenter og forsterker som blir liggende på yttersiden av kledningen. Bordene leveres med finrillet framside, som bidrar til en jevn struktur og et enhetlig transparent, grålig uttrykk.

(Foto: Bergene Holm)

Miljøvennlig langtidsbeskyttelse

NORD er beskyttet med en fargeløs, mijøvennlig impregnering, levert av en av Europas største produsenter innen trebeskyttelse, Wolman by BASF. Behandlingen er uten metall og gir beskyttelse på alle fire sider av bordet.

Behandlingen gir en diffusjonsåpen overflate der fukt trekker raskt inn og ut, i tillegg vil råtebeskyttelsen fra impregneringen gi begrensede muligheter for vekst av råtesopper, selv etter meget lang tid.

NORD grankledning, montert riktig, vil holde svært godt over tid, lover produsenten.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *