- Vi har stor tro på det nye samarbeidet, sier (f.v.) Terje Kjøs og Odd Magne Grythe, Tveitabru, Thomas Støkken, Løvenskiold, og advokat Torger Fosse. (Foto: Torbjørn Moen/Avisa Valdres)

Satser stort sammen på elementer

Tveitabru AS og Løvenskiold Handel AS danner et felles produksjonsselskap for elementer på Ryfoss i Valdres.

Det nye selskapet skal produsere elementer til garasje og hytter, precut-pakker og takstoler til hele det norske markedet.

Tveitabru AS er allerede en etablert elementprodusent for innlandsregionen. Fra sitt utgangspunkt rett nord for Fagernes, har de i flere år betjent innlandet og deler av Sør-Norge med kvalitetsprodukter.

 

Sikret et godt tilbud

– Vi er svært tilfredse med å ha fått på plass en slik produksjonsbedrift i Valdres. Selskapene Tveitabru og Løvenskiold Handel har mye kompetanse å tilføre hverandre og samarbeidet vil styrke oss i markedet, sier Odd Magne Grythe, daglig leder i Tveitabru.

– Denne satsingen gir oss en helt nødvendig økning i kapasiteten, som sikrer et godt tilbud til våre proffkunder, og er helt i tråd med den utviklingen vi ser i markedet i dag, sier administrerende direktør i Løvenskiold Handel, Thomas Støkken.

 

Flere foretrekker elementer

– Den nye kapasiteten vil være et supplement til andre leverandører vi allerede samarbeider med i dag. Bruken av ferdige elementer gir mer effektive byggeprosesser. Resultatet er redusert byggetid, økt produksjonskapasitet, raskere lukkete bygg og redusert kapitalbinding. Dette forklarer langt på vei den økte etterspørselen etter denne type løsninger, sier Støkken.

Tveitabru AS har 60 prosent eierandel i det nye selskapet, og Løvenskiold Handel 40 prosent.  Odd Magne Grythe blir daglig leder.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *