Fredag signerte Pancom og Løvenskiold Handel avtalen om samarbeid: (f.v.) Tobias Amundsen, Nicolai Amundsen og Frederic Kristoffersen fra Pancom og Gisle Bjørnstad og Thomas Støkken fra Løvenskiold Handel. (Foto: Norsk Modul)

Flere elementer for Løvenskiold

Løvenskiold Handel kjøper seg inn i elementprodusenten Norsk Modul for å få flere elementer å tilby proffkundene.

– Maxbo Proff satser nå stort på både hytter, garasjer og anneks. Vi skal være en totalleverandør, og ser en stor verdi i å også investere i selve produksjonen, sier Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

Fredag signerte han avtale om kjøp av 40 prosent i Pancom som eier Norsk Modul.

 

Flere elementleverandører

For Løvenskiold Handel blir dette en videreføring av en allerede betydelig satsing på elementbygg. Selskapet har fra før flere etablerte leverandører av elementer og precut. I fjor dannet de et felles produksjonsselskap for elementer – i3 Element AS – på Ryfoss i Valdres, sammen med Tveitabru AS.

 

Sterkere posisjon

– Pancom ønsker å posisjonere seg i markedet sammen med en sterk partner. Målet nå er økt profesjonalitet rundt industrialisert byggeprosesser for våre prosjekter, sier Frederic Kristoffersen og Tobias Amundsen i Pancom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *