Recover har over 600 ansatte rundt om i landet som nå blir en del av Byggmakkers tilbud om Fiks ferdig. (Foto: Recover)

Recover skal hjelpe Byggmakker med Fiks ferdig

Byggmakkers proffkunder har så mye å gjøre at de ikke rekker å hjelpe alle private som vil ha ting "Fiks ferdig".

Byggevarekjeden har derfor inngått samarbeidsavtale med Recover til hjelp når håndverkerkundene har fullt belegg, framgår det av en pressemelding.

 

Les også: Byggmakker satser på proffene

 

Utvider antall håndverkere

Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS.

– Recover er Nordens største sanerings- og håndverksselskap med over 50 avdelinger og 600 ansatte spredd over hele Norge, sier Runar Didriksen, salgssjef Retail i Byggmakker Handel AS i pressemeldingen.

– Vi har allerede en storkundeavtale med Recover, men nå har vi inngått en egen strategisk samarbeidsavtale knyttet til Fiks Ferdig. Selskapet skal først og fremst ta toppene og særlig oppdrag som tak, dør, vindu og til dels kjøkken, sier Didriksen.

Kjeden har inngått lignende avtale med elektrikerkjeden Elfag.

 

Avtale med mange fag

– Avtalene med Elfag og Recover en del av vårt kontinuerlige arbeid med å videreutvikle konseptet Fiks Ferdig. Vi har til nå inngått avtaler med samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby både snekkere, malere, gulvleggere, rørleggere og elektrikere. På den måten gjør det vi enklere for forbrukerkunder å få jobben gjort. I tillegg gjør vi det attraktivt for proffkundene våre å bruke våre varehus, siden vi kan formidle både oppdrag og samarbeid med andre håndverkere, sier Didriksen.

 

annonse

Kommenter

Del denne artikkelen