Cato Østerhus i Øster Hus og Lars Erik Vinje i VestlandsHus.

VestlandsHus får med Øster Hus

Øster Hus som er Rogalands største boligbygger, blir forhandler i VestlandsHus og tilfører kjeden en omsetning på 1 milliard kroner.

– Øster Hus og VestlandsHus har begge bred erfaring med historie tilbake til 1974. Når vi nå bretter opp ermene i VestlandsHus, er det akkurat slike medlemmer vi trenger på laget for å lykkes. Det hadde vi ikke klart uten det gode samarbeidspartnere og det forbedringsarbeidet som VestlandsHus-gjengen har bidratt til det siste året, sier daglig leder i VestlandsHus, Lars Erik Vinje i en pressemelding.

Nå er forhandleravtalen signert: (f.v.) Cato Østerhus (rådgiver Øster Hus), Lars Erik Vinje (daglig leder VestlandsHus), John Mydland (selger EAT Øster Hus), Njål Østerhus (konsernsjef Øster Hus), Arild Sie (daglig leder Øster Hus), Ole Petter Velle (driftsrådgiver VestlandsHus).

Styrker merkevaren

– VestlandsHus har nå i over et år jobbet hardt med å styrke både merkevaren, produktene og prosessene våre. Vi har rigget for vekst, og er offensive både i jakten på nye, spennende medlemmer og innovative samarbeidspartnere, sier daglig leder Lars Erik Vinje. Han har ledet kjeden siden i høst og forteller i pressemeldingen at kjeden har inngått samarbeid med flere og har strammet opp salgsarbeid og rutiner ved kjedekontoret.

 

Lett etter kjede lenge

Også daglig leder i Øster Hus, Arild Sie, ser fram til et fremgangsrikt samarbeid:

– Vi har sett oss om etter et forhandler-samarbeid en stund, slik at vi kan tilby enda større utvalg boliger til kunder som har egen tomt. Det har vært dialog med flere, men VestlandsHus fremsto som den mest innovative og riktigste for oss. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Øster Hus har 110 ansatte og omsetter årlig for rundt 1 milliard kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *