Birger Aspaas, til venstre og Jan Henning Kleiv. (Foto: Nordbohus)

Ny daglig leder i Nordbohus

Birger Aspaas er ansatt som daglig leder i Nordbohus AS, huskjedens hovedkontor.

Aspaas kom til Nordbohus i 2015 som kjedeleder, og har den siste tiden vært daglig leder.

I gode hender

-I styret ser vi meget positivt på de mange gode prosessene som allerede er i gang innen teambygging, digitalisering og produktutvikling ved kjedekontoret. Forhandlerne i kjeden er helt avhengig av et solid kjedekontorsom driver oss fremover, og videreutvikler stordriftsfordelene gjennom en solid merkevare og fokus på økt attraktivitet i markedet, sier Jan Henning Kleiv, styreformann i Nordbohus AS.

– Vi er meget tilfreds med at Birger Aspaas takket ja til å lede selskapet. Vi er trygg på at merkevaren og de ansatte er i gode hender, sier Kleiv.

Skal bygge for å vare

Birger Aspaas er 51 år og har lang erfaring i bransjen, blant annet innen eiendomsmegling, eiendomsutvikling og som forhandler i en boligkjede. Han kjennetegnes av høyt engasjement og en sterk entusiasme for lagbygging:

– Nordbohus er langrennslandslagets sponsor. Det forplikter å gå med det norske flagget på brystet, og det forplikter å si at en bolig er bygd for å vare. Den forpliktelsen ivaretar vi gjennom en kjede bestående av fagfolk som tror på at kvalitetsleveranse lønner seg over tid, og at fornøyde kunder forteller de beste historiene, sier Birger Aspaas.

– I tiden fremover skal vi øke konkurransekraften gjennom både digitalisering, kompetanseheving og kultur- og merkevarebygging. Samtidig skal vi videreforedle våre stordriftsfordeler, til beste for våre forhandlere, samarbeidspartnere og boligkunder, sier en offensiv Birger Aspaas.

Den 24. til 26. mai er hele kjeden samlet til sitt årlige Nordbohus Storting, denne gang i Helsinki.

– Jeg ser frem til å møte alle våre solide forhandlere, diskutere godt om fremtiden, og feire de beste prestasjonene for 2017, avslutter Aspaas.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *