2 x best og nå styreformann

To ganger på tre år er firmaet han leder blitt kåret til det beste i boligkjeden. Nå er Jan Henning Kleiv også valgt til styreformann i Nordbohus AS.

Valget skjedde på generalforsamlingen i Nordbohus AS i slutten av mai. Kleiv fra Nordbohus Modum overtar dermed ledervervet etter Arild Holvik fra Nordbohus Bygg og Boligmarkedet i Måløy, opplyser Nordbohus AS i en pressemelding.

– Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet som styreformann i Nordbohus AS. Vi skal bygge videre på det gode arbeidet som er gjort hittil. I tillegg skal vi forsøke å tenke nytt og være et arbeidende styre, sier Jan Henning Kleiv.

Odd Arild Dahlum fra Nordbohus Romerike ble ny nestformann, han overtok etter Finn Hjulstad, Nordbohus AS.

Les også: Årets beste i Nordbohus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *