Byggmakker Gipling AS tar enda en del av Midt-Norge med det siste oppkjøpet. (Foto: Byggmakker)

Byggmakker styrker seg i Midt-Norge

Byggmakker Gipling AS med hovedkontor på Steinkjer har som strategi å eie og drive byggevarehus fra Dovre til Saltfjellet. Nå har de derfor kjøpt Byggvaren Bjugn AS fra Montér.

– Dette er den andre butikken i Trøndelag på under ett år som går fra Montèr til Byggmakker, sier adm.dir. Per Hangerhagen i Gipling AS i en pressemelding.

annonse

 

Fra før driver Gipling 18 Byggmakker-butikker i Midt-Norge, to av dem på Fosen. Selskapet regner seg regionens største innen byggevare. Totalt regner Gipling med å selge byggevarer for over 1,5 milliarder kroner i 2018.

– Med en omsetning på 40 millioner vil vi nå bli tilført et større volum og en effektiv logistikk ikke bare i Bjugn, men på hele Fosen, som er et betydelig vekstområde framover. Da er det betryggende å ha med folk som kjenner distriktet og vi ser fram til å samarbeide med nye dyktige medarbeidere i Bjugn, sier Hangerhagen.

Bedre forretningsløsning

Selgerne av Byggvaren Bjugn AS er Svenita Holding AS. De er svært fornøyd med at Byggmakker Gipling AS nå overtar. – Dette vil gi oss en fordelaktig logistikk og et bedret forretningskonsept. Vi ønsker å bidra til at vårt byggevare-utsalg blir en integrert del av en større regional gruppering ikke bare på Fosen, men hele Trøndelag, sier daglig leder Viggo Andresen i Byggvaren Bjugn AS.

 

annonse

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

Del denne artikkelen