Byggmakker Gunvald Johansen Svolvær AS er kort tid unna å gjøre seg ferdig med den omfattende utvidelsen. (Foto: Byggmakker)

Oppgraderer for millioner i Svolvær

Byggmakker Gunvald Johansen bygger nytt lager på 1 500 m² og utvider butikken med 400 m².

– Ja, det er en kostbar investering, men vi har stor tro på det markedet vi opererer i og at eksisterende kunder vil sette pris på oppgraderingen, sier daglig leder Andreas Johansen hos Byggmakker Gunvald Johansen AS.

Gleder seg til åpningen i april

Arbeidet med den omfattende oppgraderingen startet allerede i november 2016, og med god bistand fra Byggmakker-kjeden.

– Vi tok en liten pause i sommer da det er vår viktigste sesong, men ellers har alt stort sett gått på skinner. (Foto: Byggmakker)

– Nå gleder vi oss til åpningen i april måned neste år. Mellom de to byggene som butikken tidligere disponerte har vi fått et lager på 1500 kvadratmeter. Det nye lageret får en drive-inn slik at kundene kan hente varene tørrskodd. Når hele oppussingen er ferdig vil Byggmakker Svolvær ha 1000 kvadratmeter lager mer enn tidligere. Vi har allerede tatt lageret delvis i bruk som butikk, mens den ”nye” butikken som blir 400 kvadratmeter større blir ferdigstilt, sier Johansen.

Satser på utvikling

For kjededirektør Kari Moberg i Byggmakker Handel AS er investeringen i Svolvær et eksempel på villigheten i kjeden til å satse på utvikling:

– Vi er helt sikker på at denne investeringen kommer til å lønne seg. Svolvær ligger i et område med positiv utvikling. I tillegg vil eksisterende kunder nå få oppleve å komme til et moderne anlegg med nødvendige fasiliteter som gjør handelen enklere. Og for de ansatte er denne oppgraderingen også positivt siden flere nå i større grad kan jobbe i tørre og fine forhold, forteller Moberg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *