. - Tana ligger i et veldig spennende utviklingsområde, ikke minst på grunn av deres landbruksvirksomhet, handelsvirksomhet og turisme, sier Jacobsen. (Foto: Byggmakker)

Åpner stor butikk i Tana

– Byggmakker planlegger åpning av en ny butikk på nær 2 500 kvadratmeter allerede 1. september, sier direktør Knut Strand Jacobsen.

– I tillegg er det et trafikknutepunkt i Finnmark. For en av landets ledende byggevarekjeder er det derfor viktig å være tilstede i et voksende marked, sier Byggmakkers administrerende direktør.

En enkel beslutning

Den nye butikken vil bli eiet og drevet av Materialhandelen AS og som i 2016 hadde en omsetning på 53 millioner. Virksomheten eies og drives av Jan og Torgeir Grefstad. De driver allerede en Byggmakker-butikk i Båtsfjord, 10 mil unna Tana.

– Vi har vært medlemmer av Byggmakker siden 2004. Når vi nå fikk muligheten til å utvide engasjementet vårt til Tana var det en enkel beslutning. For oss handler det om å ta del i et spennende vekstområde og hvor vi allerede har et godt fotfeste og lang erfaring. Med landets mest kjente byggevarekjede i ryggen har vi stor tro på den nye butikken, sier daglig leder Jan Grefstad i Materialhandelen AS.

 

 

Skal ansette og profilere

Den nye butikken vil bli etablert på tomta der den tidligere butikken til Byggmakker lå og som hadde en omsetning på 20 millioner kroner. Den butikken brant ned for litt over ett år siden og nå har Alfred Larsen i firma Tana Utleiebygg AS sørget for å lage en helt ny butikk.

– Fordelene med den nye butikken er at den er spesialtilpasset en byggevarebutikk. Totalarealet for både butikken, trelasthallen og varemottaket blir på nærmere 2 500 kvadratmeter. Bygget står ferdig og er nå klar til overtakelse. Vi skal straks i gang med å ansette 4-5 medarbeidere, i tillegg til deltidsansatte. Deretter begynner arbeidet med å legge inn varer og profilere butikken. Vi går en spennende tid i møte og gjør det vi kan for å åpne butikken 1. september, sier Grefstad.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.