Geir Sletbakk hos Degernes Landbrukslag (til høyre) får nå ansvaret for to av butikkene til Knut Strand Jacobsen i Byggmakker (Foto; Byggmakker).

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Byggmakker Askim blir kjøpmannsdrevet

Degernes Landbrukslag utvider byggevarevirksomheten ved å kjøpe den egeneide butikken til Byggmakker i Askim.

Overtagelsen innebærer at de to byggevarebutikkene til Landbrukslaget, og som fortsatt blir en del av Byggmakker kjeden, får en samlet omsetning på omkring 100 millioner kroner.

Ny i 2015

Byggmakker og Degernes Landbrukslag SA ble nylig enige om at sistnevnte selskap tar over Byggmakker sin egeneide butikk i Askim sentrum. Butikken skal først oppgraderes og får en ansiktsløftning før den formelt overtas i februar 2015.

– Overtagelsen av Byggmakker butikken i Askim vil helt klart styrke konkurransekraften vår, øke attraktiviteten for våre kunder og vil forsterke hva vi kan tilby markedet, sier daglig leder Geir Sletbakk i Degernes Landbrukslag SA.

Velkjent leverandør

Degernes Landbrukslag leverer allerede fra sin eksisterende Byggmakker butikk i Degernes både byggevarer, trelast og rørartikler til byggevirksomhet over store deler av Østfold.

– Med den nye overtagelsen har vi lagt forholdene til rette for videre vekst og utvikling av selskapet som en sterk byggevareaktør i vårt markedsområde. Kjøpet av den nye butikken bidrar til at vi får en større markedsandel og vi får utnyttet ressursene i selskapet vårt på en mer effektiv måte. Vi får også bedre tilgang til de kjedefordelene som finnes i Byggmakker, blant annet gjennom markedsføring, innkjøpsbetingelser og andre verdiøkende tjenester, sier Sletbakk.

– For Byggmakker er salget av butikken i Askim i tråd med vår strategi om at butikker bør og skal drives av lokale kjøpmenn, og med lokalkunnskap om marked og kundegrunnlag. Begge selskapene har allerede et langt og godt samarbeid og vi gleder oss til å utvide og videreutvikle dette samarbeidet. Forutsetningene for å lykkes er de aller beste, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *