Den provisoriske ladestasjonen er tenkt til bygge- og anleggsplasser.

Elbilen kan lades på byggeplassen

En provisorisk ladestasjon er laget spesielt for at å lade elbilen på steder med midlertidig strømrigg, forteller Cramo i en pressemelding.

Ladestasjonen har ladekontakt type 2 og kan tilpasses strømtilførselen på stedet du ønsker å lade. Den er utstyrt med vendebryter og kan stilles inn på både på 230V- og 400V-tilførsel, hvor tilførsel kobles til med 32A skjøtekabel.

Ladestasjonen kommer med et lokk over tilførselskontaktene, som er låsbare med hengelås. Standardinnstillingene for laderen er 16A (3,6kW), men den kan justeres for ladestrømmer fra 6A til 32A. Laderen inneholder en jordfeilbryter av type B.

– Cramo er opptatt av å kunne tilby produkter som bidrar til å gjøre bygg- og anleggsbransjen mer miljøvennlig og bærekraftig. Den provisoriske elbil-laderen legger til rette for alle som ønsker å kjøre miljøvennlig til og fra byggeplassen, sier produktleder og faglig ansvarlig for elektro i Cramo, Øivind Flaathen.

– Ladestasjonen er bygget med en solid kapsling av sjøvannsbestandig, pulverlakkert aluminium som gir en fin og ikke minst sterk overflate. I tillegg har laderne tilgang til ladekontakt bak låsbar dør hvor du kan bruke standard nøkkel for elbil, utdyper Flaathen.

Maksimalt antall sammenkoblede ladere etter hverandre (ved standardinnstilling) på samme 3-fase 32A kurs, forutsatt jevn fasefordeling på vendebryter, er  6 ved  400V-tilførsel  og 3 ved 230V-tilførsel.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *