På filmen viser tømreren hvor lett skruen skrus inn.

Mindre kraft og penere resultat med ny skrue

En nyutviklet skrue med kvaliteter håndverkere etterspør, er intet mindre enn en verdensnyhet, mener ESSVE som presenterer skruen på Bygg Reis Deg i neste uke.

– Vi har vært opptatt av å lage en ny skrue som tilfredsstiller det håndverkere sier er viktig med en skrue. Den må gripe direkte, gi en sprekkfri innskruing, og et pent sluttresultat. ESSDRIVE svarer på alle disse utfordringene, lover markedssjef Silje Netskar i ESSVE.

 

Halv drivkraft

ESSDRIVE griper direkte og krever mindre enn halvparten av trykkraften til dagens skruer. For en håndverker som bruker 500 skruer i løpet av en hel dag, kan han redusere belastningen med ett tonn hvis han bruker denne skruen, sier Netskar.

 

Griper umiddelbart

Tømrer Torbjørn Nordskaug var en av de første i Norge til å få teste ESSDRIVE.

– Dette er en skrue hvor du trenger minimalt med startkraft og som griper med én gang, sier Nordskaug.

– Spesielt i ubekvemme stillinger er det enkelt å skru og med ESSDRIVE sparer jeg kroppen for mye belastninger. Jeg ser også at sluttresultatet blir penere når jeg bruker den nye skruen. For meg vil den gjøre hverdagen både enklere og mer lønnsom, sier Nordskaug.

 

På youtube viser han hvor god den er i bruk

På Bygg Reis Deg får skruen en forlansering. I butikkene blir den først å få til våren, opplyser ESSVE.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *