Nyheten treskrue WAF fra Essve. (Foto: Essve)

Ny treskrue med WAF-hode

Essve utvider sortimentet innen tung forankring i tre og lanserer nå Treskrue WAF.

Skruen har stor diameter hvilket gir høy klemkraft ved monteringen samtidig som hodet bygger lite i høyden. Med fiberskjær i spissen er det ikke nødvendig med forboring samtidig som risikoen for sprekkdannelser reduseres, skriver produsenten i en pressemelding.

Inne og ute

Den nye treskruen til ESSVE er produsert av herdet stål og har en Silver CorrSeal C4 klassifisert overflatebehandling, noe som gjør den egnet til installering både inne og ute.

– Skal du bygge terrasse i sommer, forenkler denne skruen arbeidet. Treskrue WAF er et bedre og sterkere alternativ enn for eksempel fransk treskrue når du skal bygge bærende konstruksjoner. Dette på grunn av det lavtbyggende og brede hodet som gir en betydelig større klemkraft, sier Silje Netskar, markedsansvarlig i ESSVE.

Ingen forboring

Med fiberskjær i spissen kreves det ingen forboring, og faren for sprekkdannelse reduseres. TX-bitsfeste skaper et optimalt grep mellom skruen og bits. Skruens gjengeform er beregnet for de fleste installasjoner: tre, sponplater, kryssfiner og platematerialer.

Skruehodets underside er også designet for å passe perfekt ved montering av bjelke- og stolpesko.

 

Lav byggehøyde

– Med Treskrue WAF blir arbeidet både enklere, sikrere og mer lønnsomt. Det brede, runde og tynne hodet på treskrue WAF leverer maksimal spennkraft, samtidig som den lave profilen til hodet gir en svært lav byggehøyde. Dette vil i mange tilfeller fjerne behovet for tidkrevende ekstraarbeid. Sluttmonteringen blir meget pent og ryddig takket være slank profil, sier Netskar.

 

På skruer som er lengre enn 70 mm, er det en ekstra fresegjenge over den vanlige tregjengen. Dette forenkler monteringen av lengre og grovere skruer.

 

Fakta:

Spesifikasjon
Material Herdet stål SAE C10B21
Overflatebehandling Silver CorrSeal
Korrosivitetsklasse C4
Bruddgrenseverdi (fuk) Min. 500 Mpa
Strekkgrensverdi (fyk) Min. 350–400 Mpa
CE-merket Ja

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *