Bedriften har vært medlemmer av Bygger’n-kjeden i 20 år

E.A. Smith overtar Bygger’n Onstad

E.A. Smith overtar alle aksjene i Bygger’n Onstad fra 31. oktober og satser for fullt på den viktige Østfold-regionen.

Bygger’n Onstad (Onstad Trelast og Bygg) er et stort og solid Bygger’n-medlem.

Tradisjonsrik butikk

De er kjent for å levere særdeles god service til kundene og har en organisasjon som har byggevarehandel i blodet. Onstad-familien har drevet med trelasthandel i Moss i 117 år og bedriften har vært medlemmer av Bygger’n-kjeden i 20 år.

­- Familien Onstad har over det siste århundret skapt et meget godt selskap som i de siste tiårene har lykkes svært godt i Bygger’n kjeden. De har vært et aktivt og engasjert medlem i kjeden med blant annet mange års aktiv deltakelse i det nasjonale kjederådet for Bygger’n og som bruker og utvikler av kjedens driftssystem, sier Christine Holm, kjededirektør i Bygger’n.

 

– Gir oss ekstra styrke

Lars Onstad, daglig leder og eier i Bygger’n Onstad, er spent på et nytt kapittel i virksomhetens historie og tror forutsetningene ligger til rette for vekst.

– Vi har hatt en god utvikling i år og håper nye eiere kan gi oss ekstra styrke, særlig i det voksende proffmarkedet her i Østfold, sier han.

– Når familien først ønsket å selge var det både viktig og gledelig for E.A. Smith å få drive de gode Bygger’n-tradisjonene videre i Moss. Som tradisjonsrike norske handelsbedrifter passer vi godt sammen kulturelt og vi i EAS ser frem til å drive kjeden fremover i Østfold i samarbeid med Onstad laget, sier Arne Reinertsen, adm. direktør i E.A. Smith.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *