(Foto: Optimera)

Øker satsingen på tak og konstruksjoner

Flere vil ha Optimera Byggsystemers elementer, precut og konstruksjonspakker. Nå skal bransjeveteranen Geir Frydenberg lede satsingen.

De siste årene har Optimera styrket sin tilstedeværelse kraftig innenfor elementer, precut og konstruksjonspakker og de ser en tydelig økning i etterspørsel etter disse produktene, sier konsernet i en pressemelding.

Lang erfaring

Frydenberg er godt kjent med Optimera Byggsystemer fra før og har lang fartstid i bransjen. Tidligere jobbet han som daglig leder for element- og takstolprodusenten Modul i Andebu og han ble med over da Optimera kjøpte selskapet i 2007. Her jobbet han som salgssjef for Byggsystemer frem til 2015.

Geir Frydenberg ble ansatt som prosjektleder for Tak og Konstruksjoner i Optimera Byggsystemer 1. august. (Foto: Optimera)

– Optimera er en kompetansebedrift. Faglig dyktige og engasjerte ansatte er helt vesentlig hvis man skal lykkes i markedet i dag. Geir har over 20 års erfaring og god teknisk kunnskap innenfor tak og konstruksjoner. Han vil få overordnet ansvar for salg og utvikling av disse produktene, sier Stene Bergsløkken, direktør Byggsystemer i Optimera.

Stillingen vil omfatte produktutvikling, salgsoppfølging og nyetableringer.

Han vil også jobbe med nye spennende løsninger på flate tak basert på tre, som vil gjelde både til privatboliger og større bygg.

 

Totalleverandør

Med egne produksjonsanlegg i Andebu, Stangeland, Ilseng og Tysnes har Optimera nå en omsetning på 330 millioner kroner og har tatt en posisjon som totalleverandør til både nybygg- og rehabiliteringsmarkedet.

Alle produksjonsanleggene har gjennomgått store oppdateringer de siste årene og er nå utstyrt med toppmoderne maskinparker. Optimera Byggsystemer er Breeam- og PEFC-sertifisert og kan levere varer over hele landet.

– Vi har stor ordrepågang i Optimera Byggsystemer og det at vi nå har flere fabrikker gjør at vi lettere kan plassere ordrene der vi har ledig kapasitet. Vi anslår at veksten av denne typen produkter vil være høyre enn byggevarer for øvrig og vi er derfor godt fornøyd med å ha fått Geir inn i denne stillingen, fortsetter Bergsløkken.

Frydenberg er også godt fornøyd med å være en del av Optimera Byggsystemer igjen.

Han er tydelig på at det er Optimera sin klare satsning på tak og konstruksjoner som dro han tilbake mot selskapet.

– Dette er et marked med godt drag hvor Optimera ligger langt fremme. Kunden skal kunne bruke oss på alt fra tekniske beregninger til rådgivning og prosjektering. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene slik at vi kan utvikle denne satsningen videre. Vår kunde skal bruke tiden sin på å bygge, så tar vi oss av resten, avslutter Frydenberg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *