Optimera har levert 1600 m2 grå kledning og 600 m2 terrassebord fra MøreRoyal. Det norskproduserte produktet er vedlikeholdsvennelig og et flott skue. (Foto: Rune Midtskogen / Talgø MøreTre)

– Vi ønsket et mest mulig vedlikeholdsvennlig produkt

På Lillehammers tak, Solhøgda, bygges det leiligheter med fantastisk utsikt. Talgø MøreTre har levert kledning og terrassebord til prestisjeprosjektet.

Her – med fantastisk utsikt ut over OL-byen og Mjøsa – er Veidekke i ferd med å ferdigstille to av de tre planlagte byggetrinnene i det svært populære leilighetsprosjektet.

Skryter av leveransen

Den norske produsenten Talgø MøreTre, som står bak produktet MøreRoyal, har levert 1600 m2 grå kledning og 600 m2 terrassebord.

Det var god stemning blant denne blide gjengen byggeplass. Fra venstre prosjektleder hos Veidekke, Geir Andersstuen, salgssjef i Talgø MøreTre AS, Brynjar Moe, tømrerbas i Veidekke Trond Nesbakk og regional salgssjef i Hedmark/Oppland hos Optimera Innlandet, Tom Sørum. (Foto: Rune Midtskogen / Talgø MøreTre)

– Vi ønsket et mest mulig vedlikeholdsvennlig produkt, og da var MøreRoyal et naturlig valg. Vi bestilte kledningen prekuttet, slik at vi fikk den skråkappet og behandlet på alle sider. Det gjør at vi unngår mye kapp og avfall – samtidig som det er tidsbesparende. Materialene er stabile og solide – og tilbakemeldingene er at de er lette å jobbe med. Det tok bare tre uker fra bestilling til levering, noe som er meget bra. Kvaliteten på det vi fikk, var også upåklagelig, forteller Veidekkes prosjektleder Geir Andersstuen.

Selger mye kledning

Leilighetene bygges på tomten hvor Solhøgda turisthotell lå tidligere. Området er værhardt, noe som gjør at vedlikeholdsvennelige produkter fra MøreRoyal kommer godt med.

Kledningen blir skrudd fast i veggen slik at man unngår at den trekker seg ut igjen. MøreRoyal har 50 års garanti mot råte.

(Foto: Rune Midtskogen / Talgø MøreTre)

– MøreRoyal har vært et produkt vi tidligere har solgt i store volum i deler av landet hvor det er spesielt værhardt, og hvor det stilles store krav til kvalitet. Men nå merker vi stor etterspørsel av produktene hvor det tradisjonelt er blitt brukt andre typer kledning, sier salgssjef i Talgø MøreTre AS, Brynjar Moe.

 

– Vi selger stadig mer MøreRoyal-produkter til større boligprosjekter i hele landet. Terrassebord er en stor suksess, men kledning er fortsatt det vi selger mest av, fortsetter Moe.

Det er ingenting å si på utsikten fra leiligheten på Solhøgda. Herfra kan en se hele Lillehammer – og mer til. Det er planer om at prosjektet også skal utvides til et tredje byggetrinn. (Foto: Rune Midtskogen / Talgø MøreTre)

Mellomlagret på Rudshøgda

Regional salgssjef i Hedmark/Oppland hos Optimera Innlandet, Tom Sørum, som opprinnelig er tømrer av yrke, har god grunn til å være stolt av leveransen. Det er Optimera Innlandet som er hovedleverandør til prosjektet.

– Kledningen og terrassebordene er mellomlagret på Optimeras regionslager på Rudshøgda på grunn av den begrensete plassen som er her, og er deretter fraktet til byggeplass etter behov. Dette er ikke noe unikt tilfelle; vi mellomlagrer mange materialer på vårt lager fordi vi har plass til det. Det er også noe kundene verdsetter, sier Sørum.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *