Andersen var tidligere avdelingsdirektør for NAV Hedmark. (Foto: Dibk)

Ny leder for sentral godkjenning

Steinar Andersen startet 1. september som leder for sentral godkjenning i Direktoratet for byggkvalitet.

– Jeg ser frem til å utvikle ordningen med sentral godkjenning til å bli et enda bedre verktøy for byggkvalitet og seriøsitet i byggenæringen. Det er også viktig for oss øke samhandlingen med alle aktører og organisasjoner i tilknytning til byggenæringen ytterligere, sier den nye avdelingsdirektøren Steinar Andersen, i en pressemelding.

Bakgrunn fra BoligPartner

Steinar Andersen har lang og variert bakgrunn som leder fra kundeorienterte organisasjoner i offentlig og privat sektor. Han kommer nå fra stilling som avdelingsdirektør i NAV Hedmark.

Andersen har lang lederbakgrunn fra privat næringsliv fra forsikring og sikkerhet, i tillegg til erfaring som salgssjef i BoligPartner.

Han har også hatt ansvaret for Hærens satsning på rekruttering av ungdom til tjeneste og utdanning i Forsvaret.

Andersen er utdannet i Forsvaret og ved Forsikringsakademiet / BI.

 

Fretheim blir fagdirektør

Direktoratet melder også at fra 1. september er Steinar Fretheim, tidligere avdelingsdirektør for sentral godkjenning, gått over til en stilling som fagdirektør i avdelingen for sentral godkjenning, med spesielt ansvar for kontakt med byggenæringen og andre aktører, også på vegne av de øvrige avdelingene i direktoratet

– Dette blir en utfordrende, interessant og viktig oppgave. Vi har lenge sett behovet for å bli enda tydeligere for våre omgivelser. Dette gjelder spesielt for medlemmer i ordningen sentral godkjenning, men også overfor samfunnet generelt. Direktoratet har sin del av ansvaret for å løfte frem kvalitet og kompetanse, og utvikle rammer som legger til rette for de gode aktørene i byggenæringen, sier Steinar Fretheim.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *