Adm direktør i Hitachi Power Tools, Thomas M. Kristensen (t.v) og Innkjøpssjef i Block Watne, Åge Willy Bergerseter. (Foto: Hitachi Power Tools)

Block Watne og Hitachi samarbeider

Hitachi Power Tools Norway skal levere spikerpistoler til alle Block Watnes 300 tømrere og lærlinger i Norge.

Spikerpistoler og kompressorer leveres direkte av Hitachi, mens øvrige Hitachi-produkter, som MFT maskinspiker og festemidler samt Hitachi elektroverktøy, kjøpes gjennom utvalgte forhandlere i nærheten av Block Watnes byggeplasser i Øst, Syd, Vest og Midt-Norge.

Bedre oversikt

Avtalen er den første i verden som benytter nyutviklede «Hitachi Fleet Control», en webbasert tjeneste som gjør det mulig for kunder i Norden å få tilgang til over 100 ulike Hitachi-verktøy for leasing i 2, 3 eller 4 år.

Løsningen gir kunden en fullstendig oversikt over hvem i selskapet som disponerer hvilke verktøy og sikrer samtidig service og håndtering i nært samarbeid med forhandlere over hele landet.

Brukervennlighet viktig

Et viktig kriterie for valg av Hitachi som leverandør, er muligheten til å benytte høytrykk spikerpistoler, med lavere vekt, redusert rekyl og bedre ergonomi sammenlignet med ordinære lavtrykk spikerpistoler.

Tømrer Sjur Paulsen fra Block Watne har vært sentral i testing av Hitachi verktøy og er godt fornøyd. (Foto: Block Wathne)
Tømrer Sjur Paulsen fra Block Watne har vært sentral i testing av Hitachi verktøy og er godt fornøyd. (Foto: Block Watne)

– Som en av Norges største boligbyggere ønsker vi å tilby våre tømrere verktøy som gjør det mulig for dem å sikre høy kvalitet i byggearbeidet samtidig som risiko for belastningskader er lavest mulig. Hitachi høytrykk spikerpistoler gjør jobben lettere – bokstavelig talt – og de av våre medarbeidere som har testet verktøyene i en 3-måneds periode er svært fornøyde, sier innkjøpssjef Åge Willy Bergerseter i Block Watne.

Forebygger med riktig verktøy

Sykefraværet i norsk byggbransje har i mange år ligget høyere enn i andre bransjer.

Verktøy som tar hensyn til faktisk bruksituasjon og reduserer faren for overbelastning er viktige elementer i HMS-arbeidet på den enkelte byggeplass.

– Gjennom å tilby et komplett sortiment av høy og lavtrykk spikerpistoler, kan vi anbefale verktøy som er optimale til den enkelte håndverkers bruk – noe som ikke minst er viktig for kunder som er opptatt av å legge til rette for kontinuerlig drift på byggeplassen, uttaler administrerende direktør i Hitachi Power Tools Norway, Thomas M. Kristensen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *