Glass og fasade forberedt på nye krav

– Vi har i lang tid tatt til orde for bruk av glass- og fasadekonstruksjoner med bedre isolasjon. Sammen med blant andre miljøorganisasjonene applauderer vi derfor forslagene til nye energikrav, sier Glass og Fasadeforeningen.

– Høringsfristen for forslagene er 18. mai, men vi har svaret klart i dag, sier Bjørn Glenn Hansen, direktør i Glass og Fasadeforeningen i en pressemelding.

Les også: Rammekravene blir krafitg skjerpet

 

 

 

Kan levere allerede i dag

– Våre produsenter kan allerede levere glass-, fasade- og vinduskonstruksjoner som imøtekommer de foreslåtte kravene. Og mer enn det; Glass og Fasadeforeningen er godt i gang med steget videre som innbefatter integrering av solenergi i norske fasade- og takkonstruksjoner, sier Hansen.

– Strømmålere i norske hjem kan snart gå baklengs i deler av døgnet, legger han til.

Hansen ser fram til innføringen av nye energikrav og lover leveranser av produkter og tjenester fra sine medlemmer som vil sikre økonomiske, energivennlige, varige, sikre og funksjonelle løsninger i norske bygg. Det er ikke engang nødvendig å vente til innføring av nye forskrifter. Løsningene er allerede tilgjengelige, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *