Foto: Carlsen Fritzøe Handel.

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Carlsen Fritzøe overtar på Rjukan

Byggevarekjeden overtar anlegget etter nedlagte Byggmakker på Rjukan 1. november og åpner CF Rjukan på nyåret.

– Sammen med vårt planlagte byggevarehus i Bø er etableringen på Rjukan en strategisk satsning som vil styrke vår markedsposisjon i Øvre Telemark.

Det sier styreleder Thomas Beck i Carlsen Fritzøe Handel om kjedens vekst i en pressemelding. Fra før av har CF-kjeden 12 byggevarehus og tre proffsentre i fem fylker og er nå i ferd med å etablere et nytt byggevarehus på Jessheim.

Les også: Vestfoldinger med byggevarer til Oslo

Tar med lokalkompetansen

– Etableringen i de tidligere Byggmakker-lokalene på Rjukan skjer ved at vi får med tidligere BM-ansatte med lang erfaring. Når vi åpner et nytt byggevarehus med CF-profil, har vi med oss kompetente bransjefolk med god kjennskap til lokalmiljøet og markedet i denne delen av fylket. Vår strategi er å utnytte synergier med våre etableringer i Bø og på Rjukan, i tillegg til byggevarehuset CF Bjarnason som vi har på Notodden, sier Thomas Beck.

Byggevarehuset til Byggmakker på Rjukan var en del av de egeneide byggevarehusene i BM-kjeden. Etter at Byggmakker lukket dørene 30. september sto åtte fast ansatte og fem deltidsansatte uten jobb på Rjukan.

Thomas Beck er glad for at Carlsen Fritzøe Handel bidrar til å bevare arbeidsplasser, uten at han i dag kan si nøyaktig hvor mange som får bli med videre.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *