Tungt feste i lettbetong

Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske klimaet og har et unikt design, forteller ESSVE i en pressemelding.

Lettbetongskruen har en lastekapasitet på 225 kg og tar dermed posisjon blant de sterkeste festemidlene i lettbetong.

I 2005 introduserte ESSVE lettbetongskruen på det nordiske markedet. Nå var det ikke lenger nødvendig å borre og plugge i porøse materialer, noe som forenklet jobben betraktelig. Ideen var banebrytende og i dag er den kopiert over hele verden.

 

Unik gjenge

ESSVE Heavy Load Lettbetong skrue er en videreutvikling av lettbetongskruen. Den har fått en høyere belastningsverdi takket være en unik gjenge, nydesignet skruehode samt en lengre og tykkere stamme. For å forbedre produktet ytterligere er det et skjærespor på spissen som forenkler innskruingen. Den er overflatebehandlet med rustbeskyttet Corrseal C4 for lang levetid utendørs.

 

Dekker stort behov

– Heavy Load vil dekke et stort kundebehov. Spesielt for fasadekledning og installasjon der f. eks vind og tung vekt påvirker belastningsevnen, eller ved montering av markiser, kalesjer og tilbygg. Skruen passer også utmerket til forankring av terrasser i hus av lettbetong, sier markedsansvarlig i ESSVE Silje Netskar.

Vi garanterer en lastekapasitet på 225 kg i lettbetong, og det eneste festemiddelet som kan takle en lignende påkjenning er kjemisk forankring.

 

Skruehode gir nøyaktig montering

– Tømrere har etterlyst et skruehode med TX-spor som gir mer nøyaktig montering av braketter og vinkler. Vårt nye skruehode sitter perfekt mot beslaget og hindrer det fra å skli, noe som har vært et problem tidligere, sier Netskar.

 

ESSVE Heavy Load lettbetongskrue kommer først i to lengder: 185 mm og 210 mm.

 

Typiske bruksområder
• Montering av tre- og stålstender for kledning på lettbetong og Leca
• Montering av takstoler på i lettbetong
• Montering av markiser på vegg
• Montering av markiser i lettbetong / lyse flislagte vegger
• Forankring av balkonger/terrasser med lettbetong / Leca som grunnelement

3 kommentarer til “Tungt feste i lettbetong

  1. Hvor kan disse kjøpes, kun på nett eller er det forhandlere som har disse

  2. Kan denne skruen benyttes på en Lecavegg som er pusset? Jeg må vel bore gjennom pussen for å unngå at den sprekker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *