Åpner fabrikk i Sverige

Etter noen måneders drift, kunne ventilasjonsprodusenten Flexit nylig offisielt åpne sin nye fabrikk i Töcksfors i Sverige.

Den nye fabrikken er på cirka 8500 kvadratmeter, og inneholder i tillegg til produksjon, lager, kontorer, showrom og konferanserom, et nytt og moderne laboratorium.

Den nye fabrikken i Töcksfors vil i tillegg til eksisterende kapasitet på Ørje, muliggjøre forventet ytterligere vekst.

Laboratoriet er tilrettelagt for å møte fremtidens behov og krav spesielt innen lydmåling og klimatester av våre ventilasjonsprodukter. Det vil sikre at nye produkter har hensiktsmessig dokumentasjon og tilfredsstiller alle krav før de slippes på markedet.

 

Fullskala demonstrasjonsanlegg

I de nye showrommene er alle produktene utstilt, og det er bygd opp et komplett ventilasjonsanlegg som kan kjøres i full drift.  Sammen med nye konferansefasiliteter, gjør dette at kursing av kunder, installatører og servicepersonell kan gjennomføres på en optimal måte.

Alt dette gir muligheter for fortsatt utvikling av produkter, tjenester og løsninger for et sunt innemiljø.

Kontor- og fabrikklokalene er selvfølgelig ventilert med aggregater fra Flexit, 4 stk L60 og en stk L40. I tillegg kan det nevnes at fabrikken benytter lite energi til oppvarming og kjøling. Det tas fra 14 energibrønner som er koplet til varmepumper.

Under åpningen deltok kunder, leverandører og deltagere i byggeprosjektet. Den offisielle åpningen ble foretatt av Eva Eriksson som er landshövding i Värmland. Hun la vekt på betydningen av Flexits satsning i regionen, og ønsket Flexit lykke til med den videre utviklingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *